Előfordult már valakivel, hogy az éjszsks folyamán álmába levetkőzött?
Ne nevessetek ki:
Egyszer azt álmodtam, hogy lefeküdtem az egyik ismerősömmel, aki egy nagyon ronda srác amúgy.
Mikor reggel felébredtem, azt hittem, hogy igaz, és azon agyaltam, hogy úristen, biztos elmondja majd mindenkinek, meghogy milyen buta vagyok, hogy engedtem neki, stb...
Majd egyszercsak rájöttem, hogy álom volt. Megnyugodtam.
Ahogy kikeltem az ágyból, megláttam, hogy fordítva volt rajtam a pizsamanadrág... Mekkora égés... akkor még a nővérem is egy szobában aludt velem. Mi van ha éjjel motoszkáltam, ő meg meglátta? :) :) :)
Nem.
De járkáltam, írva ébredtem, vagy felizgultan.
De hallottam egy nőről pár éve, aki csavarokat nyelt le.
Szia!
Semmi pánik,lehet,hogy csak meleged volt és levetkőztél!
Amanda!
Ott találtad a szöget, ahol a feje van!
Olyan még nem fordult elő, hogy alvás közben felöltöztem, de olyan már igen, hogy az asszonyt húztam magamra!
Velem már igen. :D
Egyáltalán nem szoktam alva járni, de ha idegen/új helyen alszom akkor csinálok furcsaságokat. Egyszer egy barátnőméknél aludtam, pizsamanadrágban, bugyiban és pólóban feküdtem le. Reggelre már nem volt rajtam a nadrág, és ami még furcsább, valahogy rám került egy pulóver. xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!