Hogyan csináljam a telekinézist?
Sárkányokról, marslakókról és mindenféle világvégekről is van egy rakat honlap, akkor szerinted ezek is léteznek? Azért van annyi ilyen honlap, mert sajnos nem kérnek se intelligenciatesztet, se jogosítványt az internet használatához. Sajnos az az általad említett pár millió igazából pár milliárd, de hát a hülyék mindig többségben voltak, ezért halad az emberi társadalom olyan nehezen egyről a kettőre.
Azt viszont nem tudom honnan szedted, hogy nem hiszek semmiben. Én legalább logikus érvekkel alá is tudom támasztani azt, amiben hiszek.
Ha velem csinálná, akkor igen, elhinném. Megkérném az illetőt, hogy magyarázza el, hogyan is működik ez a dolog, és ha a tapasztaltak egybevágnak a magyarázattal, akkor minden további nélkül elfogadnám, hogy létezik telekinézis.
De ilyet még soha senki nem tudott nekem bemutatni, legfeljebb nagyon szépen megmagyarázni azt, hogy ő már találkozott olyan emberrel, aki tudott ilyet / ismert olyat aki tudott / látott már ilyet / stb. De soha senki nem tudta semmimet telekinezálni, és logikus érvekkel alátámasztott magyarázatot sem tudott senki adni a dolog mibenlétére. Innentől legfeljebb csak hinni tudnék benne hogy ez valóban létezik, de az meg nem az én műfajom.
Téged is megtréfált csak az ismerősöd valami olcsó trükkel, és a hiszékenységedre apellálva bemagyarázta neked ezt a hülyeséget. Már a foglalkozása se túl bizalomgerjesztő, "pszi-sebész"... Jó nagy széltoló lehet az ürge.
Amúgy ha ennyi felesleges, kidobálni való pénzed van amit nem tudsz már hová elsuvasztani, én nagyon szívesen tartok neked tk-tanfolyamot azért a pénzért.
Az önigazolás pszichológiája folyamatosan megjelenik ezeknél az embereknél.....A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is ,,elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetően sokkal vonzóbb :-))Tanulj!
Nyilván aki nem a hívők véleményét osztja mert sokkal jobban ismeri a világot az csak hazugnak nevezhető...:-))))Hát igen, így működik ez......Szerintem sokaknak érdemes lenne álmodozás meg vonzó mesemondók jól megfizetett tanfolyamai helyett igazi egyetemeken tanulni....Persze ha megvannak a képességek hozzá..Akinek meg csak a sok, süket duma van, meg a misztériumvonzalom a valóság helyett, az maradjon ezoföldön, itt még gondolkodni sem kell, nemhogy tanulni, csupán HINNI.
Így van ez rendjén szerintem....:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!