Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A nagyapám szellemét szeretném...

A_maestro_főnök kérdése:

A nagyapám szellemét szeretném megidézni. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 17:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
egyedül sehogy! mert nem biztos h vissza is tudod küldeni és az nagyon kemény lehet! menje l olyanhoz aki tud idézni és visszaküldeni,és ha gáz van akkor meg is véd
2011. jún. 29. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
3 ember kell megrajzolni a szellem idéző kört színes gyertyák.(füstölö is kell de ebben nem vagyok biztos)egy kép róla a kör közepére tenni.a kör köré ülni gertyákat felállitaní meg gyújtani kezeket összefogni rá koncentrálni.asszem igy xd de minek akarod megidézni?am tudd ha valami balul sül el meg is halhattok.
2011. jún. 29. 17:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja megfogtok halni a nemlétező nagyapádtól.

Nagyon vigyázni kell mert elharapja a torkotok XD

2011. jún. 29. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
nem arról van szó hogy a megidézett nagypapa végezne velük.van hogy rossz szelem jön vagy nem szellem hanem valami más és akkor van a gáz.
2011. jún. 29. 17:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Mi jöhet szellemen kívűl? Szkeptikus vagyok ilyen témákban de nem ismertem soha a nagyapáimat csak annyit tudok hogy egyikük tüdőrákban halt meg. A másik nagyon gazdag volt de a kommunista rendszer elvette az összes birtokát és ebbe őrült bele és meghalt.
2011. jún. 29. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
hát így inkább ne ismerd meg.(amugy valami olyan démon féle)szellemidézést csak nagyon nyomos okkal lehet.
2011. jún. 29. 17:57
 7/15 anonim ***** válasza:
más szellemek is átjöhetnek azon az átjárón,amin ő. és ezért nem szabad magadnak csinálni,ezért kell a hozzáértő.
2011. jún. 29. 17:57
 8/15 anonim ***** válasza:
nem kell nagyon hozzá értő aki ért hozzá az is elronthassa.ugyan úgy veszélyes.szóval ilyen okkal inkább ne idéz szellemet
2011. jún. 29. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:
keress egy médiumot
2011. jún. 29. 18:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem két nézetem van most:)

1:a halottak nem árthatnak az embernek!

2:Viszont a Démon nem emberi lény,és nem is jó lény,és egy egyszerű idézéssel is megjelenhet.

Ha idézel az azt jelenti,hogy kinyitod a házad ajtaját mindenféle lénynek,s akkor az addig marad,ameddig akar.

NE IDÉZGESS IGAZI MÉDIUM NÉLKÜL!!!!

2011. jún. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!