A_maestro_főnök kérdése:
A nagyapám szellemét szeretném megidézni. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 17:03
1/15 anonim válasza:
egyedül sehogy! mert nem biztos h vissza is tudod küldeni és az nagyon kemény lehet! menje l olyanhoz aki tud idézni és visszaküldeni,és ha gáz van akkor meg is véd
2/15 anonim válasza:
3 ember kell megrajzolni a szellem idéző kört színes gyertyák.(füstölö is kell de ebben nem vagyok biztos)egy kép róla a kör közepére tenni.a kör köré ülni gertyákat felállitaní meg gyújtani kezeket összefogni rá koncentrálni.asszem igy xd de minek akarod megidézni?am tudd ha valami balul sül el meg is halhattok.
3/15 anonim válasza:
Ja megfogtok halni a nemlétező nagyapádtól.
Nagyon vigyázni kell mert elharapja a torkotok XD
4/15 anonim válasza:
nem arról van szó hogy a megidézett nagypapa végezne velük.van hogy rossz szelem jön vagy nem szellem hanem valami más és akkor van a gáz.
5/15 A kérdező kommentje:
Mi jöhet szellemen kívűl? Szkeptikus vagyok ilyen témákban de nem ismertem soha a nagyapáimat csak annyit tudok hogy egyikük tüdőrákban halt meg. A másik nagyon gazdag volt de a kommunista rendszer elvette az összes birtokát és ebbe őrült bele és meghalt.
2011. jún. 29. 17:47
6/15 anonim válasza:
hát így inkább ne ismerd meg.(amugy valami olyan démon féle)szellemidézést csak nagyon nyomos okkal lehet.
7/15 anonim válasza:
más szellemek is átjöhetnek azon az átjárón,amin ő. és ezért nem szabad magadnak csinálni,ezért kell a hozzáértő.
8/15 anonim válasza:
nem kell nagyon hozzá értő aki ért hozzá az is elronthassa.ugyan úgy veszélyes.szóval ilyen okkal inkább ne idéz szellemet
10/15 anonim válasza:
Nekem két nézetem van most:)
1:a halottak nem árthatnak az embernek!
2:Viszont a Démon nem emberi lény,és nem is jó lény,és egy egyszerű idézéssel is megjelenhet.
Ha idézel az azt jelenti,hogy kinyitod a házad ajtaját mindenféle lénynek,s akkor az addig marad,ameddig akar.
NE IDÉZGESS IGAZI MÉDIUM NÉLKÜL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!