Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan csináljam a telekinézist?

Hogyan csináljam a telekinézist?

Figyelt kérdés
Én már pár napja gyakorlom a telekinézist és sokáig úgy csináltam,hogy azt a szót hajtogattam magamban hogy forogj,vagy mozdulj. Ezzel nem sokat értem ell. Meditáció után megpróbáltam és még akkor sem ment. Ezen az oldalon olvastam hogy koncentráció és tiszta elme kell hozzá. És amikor ezt megpróbáltam majdnem,hogy rögtön kikezdett billegni. Ez lehetséges? Am megvártam még megáll a billegése amit akkor keltettem amikor nekiültem.
2012. dec. 18. 00:28
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
50%
meditálj, majd utána arra az 1 tárgyra összpontosíts, próbálj percekig akár arra az 1 tárgyra gondolni, de erről van egy csomó könyv
2012. dec. 18. 01:12
 2/40 anonim ***** válasza:
61%
hülyeség, ilyen nincs.
2012. dec. 18. 07:05
 3/40 anonim ***** válasza:
35%
Már csak ahhoz hónapok, vagy évek kellenek, hogy megtanulj meditálni. Ezt te nem tetted meg.
2012. dec. 18. 09:05
 4/40 anonim ***** válasza:
72%
Ez csak akkor fog ,,működni" ha eljutsz odáig a meditációban,önszuggeszcióban hogy beképzeled,hogy mozdul. Valójában soha nem fog , legalábbis nem a telekinézistől, legfeljebb a huzattól:-)) Nincs olyan, hogy telekinézis.
2012. dec. 18. 09:36
 5/40 A kérdező kommentje:
A szkeptikusok ne mocskoljak be az oldalt a véleményeikkel. És amugy meg mi van azokkal akik nem is meditálnak de forog nekik a kerék.
2012. dec. 18. 11:25
 6/40 anonim ***** válasza:
88%

"A szkeptikusok ne mocskoljak be az oldalt a véleményeikkel."

Mi épp a mocskot próbáljuk ellensúlyozni egy kicsit. Elfogult vagy, tudatlan és csőlátó.

"És amugy meg mi van azokkal akik nem is meditálnak de forog nekik a kerék."

Mi lenne? 99%-uk szemfényvesztő és hazudik (másoknak vagy önmagának, ez utóbbiba tartozol te), 1% pedig tehetséges.

2012. dec. 18. 11:43
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom miért nem hisszük el, mikor ez az indiai parafenoménbácsi is _majdnem_ megállította a vonatot:

http://www.youtube.com/watch?v=wV1noGV0Mjk

Az lehetett a baj, hogy reggel nem meditált eleget.

2012. dec. 18. 12:49
 8/40 A kérdező kommentje:
Nem tudlak titeket megérteni. Én kérdeztem valamit és erre jönnek a kommentárok amik nem is a kérdéssel kapcsolatosak. Miért nem tud olyan valaki irni aki ezt az egészet már tudja és hasznos tanáccsal láthat el. Nem azoknak a véleményére vagyok kivancsi akik ebben nem hisznek. Én azokat megértem mert nem tudnak használható bizonyitékot használni. Am akik nem hisznek a telekinézisben azok Istenben hisznek?
2012. dec. 18. 13:00
 9/40 anonim ***** válasza:
0%

harmadik válaszoló, van akinek csak pár nap megtanulni meditálni, szóval ne ossz olyasmiről észt amiről nincs tapasztalatod.

Nem feltétlen kell meditáció, de én azt a módszert ismerem. És igen ismertem embert aki képes volt rá. szép napot.

2012. dec. 18. 14:16
 10/40 anonim ***** válasza:
88%

#9: Messziről jött ember azt mond amit akar... Különben sem kellene még tovább hülyíteni az amúgy sem túl eszes kérdezőt.

Kérdező: telekinézis nem létezik. Ha létezne, tolnák ezerrel a médiában, nem gondolod? De arra már a televíziósok is rájöttek, hogy egetverő baromságokkal nem lehet megetetni a mai társadalom emberét, annál jóval kifinomultabb módszerekre van szükség. (Te azon kivételek közé tartozol, akinek gyakorlatilag bármekkora hülyeséget bele lehet magyarázni a sötét fejébe.)

De ha az értelemnek nem hiszel, akkor próbálkozz csak szorgosan, aztán majd (szerencsésebb esetben) pár év múlva rájössz, hogy jónéhány hosszú évet vesztegettél el az életedből ezekre az ökörségekre. De lehetőleg közben legalább ne nagyon terjeszd a marhaságaidat, anélkül is túl sok a hülye ezen a sárgolyón.

2012. dec. 18. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!