Szeretnék elmesélni egy furcsa jelenséget ami történt velem, leírásban részletesen, Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Múlt héten valamelyik nap lehetett, hogy hazajöttem olyan délután 7körül, már sötét volt, csuktam az ajtót az előszobában, és láttam hogy bevillant valami kék fény szerűség az ablakon, először gondoltam magamban, hogy biztos a szomszédból jött, nem vettem figyelembe.. Később pár óra múlva, mentem a fürdőszobába ott is láttam ezt a kék fényt de csak egy pillanatra, vagy még annyira se, majd a konyhában is mintha megjelent volna, de ezek olyan századmásodpercnyi bevillanások voltak, majd olyan 1-2 óra fele éjszaka, ültem ugyanígy a gépnél, és a szekrény tükrőződésén is bevillant...Keresgettem az okokat, de nem találtam, mintha lett volna valami VALAMI a közelemben...jelentéktelen személyek nyugodtan írhatják hogy paranoiás vagyok, nem érdekel a vélemények, mert amit én érzékeltem, AZ TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT! NEM KAMUZOK, soha, ehhez hasonlót se láttam még...2012. dec. 3. 01:11
11/13 anonim válasza:
Milyen ,,szakértőt" ? Van ,,szakértője" az idiotizmusnak is? Ne hülyítsétek már szegény kérdezőt! Szellemek nem léteznek, ezt mindenki tudja...:-)) Szerintem rendőrautó, de valóban lehet neurológiai probléma..
12/13 anonim válasza:
Attól mert valamit nem láttál még, attól még létezhet.Nem kell rögtön idiótának nézni a másikat.
13/13 anonim válasza:
Ahogyan már sokan írták korábban valószínű szemprobléma, illetve simán lehet farkasvaksághoz hasonló probléma is. Érdemes szemészetre elmenni, utána vérvétel, esetleg neurológia (nem azért mert hülye vagy, hanem ez lehet agy daganat is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!