Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szeretnék elmesélni egy...

Szeretnék elmesélni egy furcsa jelenséget ami történt velem, leírásban részletesen, Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Múlt héten valamelyik nap lehetett, hogy hazajöttem olyan délután 7körül, már sötét volt, csuktam az ajtót az előszobában, és láttam hogy bevillant valami kék fény szerűség az ablakon, először gondoltam magamban, hogy biztos a szomszédból jött, nem vettem figyelembe.. Később pár óra múlva, mentem a fürdőszobába ott is láttam ezt a kék fényt de csak egy pillanatra, vagy még annyira se, majd a konyhában is mintha megjelent volna, de ezek olyan századmásodpercnyi bevillanások voltak, majd olyan 1-2 óra fele éjszaka, ültem ugyanígy a gépnél, és a szekrény tükrőződésén is bevillant...Keresgettem az okokat, de nem találtam, mintha lett volna valami VALAMI a közelemben...jelentéktelen személyek nyugodtan írhatják hogy paranoiás vagyok, nem érdekel a vélemények, mert amit én érzékeltem, AZ TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT! NEM KAMUZOK, soha, ehhez hasonlót se láttam még...

2012. dec. 3. 01:11
1 2
 1/13 plüssvakond válasza:
90%

Nézesd meg a szemedet egy szemorvossal...

Ez különben nem biztos, hogy hülye tanács, mert ha pl. rövidlátó vagy, és esetleg már nem is nagyon fiatal, előfordulhat, hogy a gond lehet a szemeddel, ez okozhatja szikrázáshoz hasonló fény vizionálását. Rövidlátóknál az üvegtestben összecsapódnak fehérjék, ezek a szemed előtt úszó vackoknak látszanak, megjelenhetnek fekete apró foltok, szikrázás, ez utóbbi a retina leválásának jele lehet, és ezért érdemes orvosnak megmutatni.

2012. dec. 3. 01:36
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

Sorrend:

Szemorvos

Pszicháter

2012. dec. 3. 03:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Akkor vedd fel legközelebb és töltsd fel.

Úgy gondolom, el fognak tűnni a hallucinációid. :D

2012. dec. 3. 05:04
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
A ház előtt elhaladt egy kék villogót használó autó.Nekem is volt már ilyen, a falakról is tükröződik, észre lehet venni......Semmi extra.
2012. dec. 3. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vagyok szkeptikus, sok furcsaságot láttam már, de ilyen jelenségről még nem hallottam, bár hasonlóról igen, annak sem derült ki az oka.

Tudom, hogy elégedetlen leszel, de jobb híján két dolog jutott eszembe:Egyrészt ez lehet migrén előjele(van, akinél fényfelvillanásokkal kezdődik,( ha eddig nem volt ilyened, attól még lehet).

Másik ami eszembe jutott, szemprobléma, vagy vérnyomás probléma, mindkettő okozhat szemkáprázást, a fényfelvillanásokkal különösen érdemes szemorvoshoz fordulni, mert súlyos szembetegség előjele is lehet.Hirtelen jelentkezik!

2012. dec. 3. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Még ami eszembe jutott, hogy esetleg rajtad lehetett valami , pl ékszer, ami így verte vissza a fényt a környezetben?
2012. dec. 3. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Viccen kívül, én is arra tippelek, hogy egy rendőrautó járőrözött. Néha villogóval szoktak egészen lassan portyázni a házak között, általában éjszaka.

(De mentő is lehetett, éjszaka gyakran csak villognak.)

2012. dec. 3. 15:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"a redőny mindenütt le volt húzva (kivéve előszoba)"

Az pont elég, hogy mindenütt meglásd. És a villogás segíti az észlelést, mert a szem a változásokra jól reagál. Ha csak világított volna, talán észre sem veszed.

Amúgy szerintem az eddigi válaszok kimondottan segítőkészek voltak.

2012. dec. 3. 15:16
 9/13 Golan Trevize ***** válasza:
Első megírta a tutit: ez bizony az ún. "szikralátás" nevű szemprobléma, sürgősen keress fel egy szemészt.
2012. dec. 5. 11:34
 10/13 Erik54 ***** válasza:
Történtek veled ilyenek máskor?Ha szellem hagyd figyelmen kívül és elmegy.Ha nem keress fel 1 szakértőt
2012. dec. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!