Szeretnék elmesélni egy furcsa jelenséget ami történt velem, leírásban részletesen, Mit gondoltok erről?
Nézesd meg a szemedet egy szemorvossal...
Ez különben nem biztos, hogy hülye tanács, mert ha pl. rövidlátó vagy, és esetleg már nem is nagyon fiatal, előfordulhat, hogy a gond lehet a szemeddel, ez okozhatja szikrázáshoz hasonló fény vizionálását. Rövidlátóknál az üvegtestben összecsapódnak fehérjék, ezek a szemed előtt úszó vackoknak látszanak, megjelenhetnek fekete apró foltok, szikrázás, ez utóbbi a retina leválásának jele lehet, és ezért érdemes orvosnak megmutatni.
Akkor vedd fel legközelebb és töltsd fel.
Úgy gondolom, el fognak tűnni a hallucinációid. :D
Én nem vagyok szkeptikus, sok furcsaságot láttam már, de ilyen jelenségről még nem hallottam, bár hasonlóról igen, annak sem derült ki az oka.
Tudom, hogy elégedetlen leszel, de jobb híján két dolog jutott eszembe:Egyrészt ez lehet migrén előjele(van, akinél fényfelvillanásokkal kezdődik,( ha eddig nem volt ilyened, attól még lehet).
Másik ami eszembe jutott, szemprobléma, vagy vérnyomás probléma, mindkettő okozhat szemkáprázást, a fényfelvillanásokkal különösen érdemes szemorvoshoz fordulni, mert súlyos szembetegség előjele is lehet.Hirtelen jelentkezik!
Viccen kívül, én is arra tippelek, hogy egy rendőrautó járőrözött. Néha villogóval szoktak egészen lassan portyázni a házak között, általában éjszaka.
(De mentő is lehetett, éjszaka gyakran csak villognak.)
"a redőny mindenütt le volt húzva (kivéve előszoba)"
Az pont elég, hogy mindenütt meglásd. És a villogás segíti az észlelést, mert a szem a változásokra jól reagál. Ha csak világított volna, talán észre sem veszed.
Amúgy szerintem az eddigi válaszok kimondottan segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!