Aurában színek látása, hogyan?
Ami nem ilyen ábrás nézegetés, hanem pl. tükör előtti gyakorlatozás. Hova célszerű figyelni és mennyi ideig kb? Várom az egyéb praktikákat és ötleteiteket. :)
Sajnos egyelőre csak a legelső réteget látom, az is érdekes, hogy 95%-ban zöld színben mindenkinél...
Hetek óta nyitogatom meditációban a 3. szememet és gyertyameditációkat is végzek nyitott szemmel.
Előre is köszi a segítségeteket!
26F
érdekes, én azt hittem, ide azok jönnek, akiket érdekel a parapszichológia, esetleg tudják is a kérdésre választ, mert megtapasztaltak már valamit -- nem kis hökkenettel olvastam, hogy még aki kulturáltan próbál érvelni vala, az is simán lehülyézi a kérdezőt -- miért is? mert mást gondol, érez, tapasztal, mint ő? - fura
kedves 26F, ne add fel -- aura természetesen létezik, fényképezni is lehet, és ha hallgatnánk erre sok kedves emberre, akkor a Föld a mai napig valszeg tányér alakú lenne, és egész életünkben ki sem mozdulnánk kis falunkból, nehogy kiderüljön, tévedünk (és valójában a szomszéd kutyájára hasonlít, és azért szédülünk meg néha, mert csóválja a farkát:)
abból, amit itt olvastam, erős a gyanúm, hogy ha komolyan szeretnél ezzel foglalkozni, nem jó helyen tetted fel a kérdést -- úgy látom, itt inkább a kicikizés, a lehülyézés a divat, azzal pedig nem sokra mész
sok sikert a meditációkhoz
üdv
tigi
:)
Köszönöm az első értelmes választ! :)
És annak milyen jelentősége van, hogy sokszor belül a homlokomban bizsereg, és olyan érzésem van, mintha valami vibrálna, mozogna ott?
Ébredezne a 3. szemem? :)
ahogy a másik topikban is írtam, lehetséges, én még nem tapasztaltam ilyesmit, de gondolom, mindenkinél másként jelentkezik a dolog, mint ahogy nem egyformán "látunk" - én inkább hallok, mint látok... vagy húsz éve agykontrolloztam, ott pl. az esettanulmánynál a sisakmódszer vált be -- szóval bármi lehetséges
:)
Tükör előtt nem tudod megnézni az aurád, mert a tükörben csak a "testedet" látod, mármint azt a fizikai testet, amiben a lelked, vagyis Te laksz. Mások auráját úgy tudod megnézni legkönnyebben, hogy ha fehér háttér elé állítod az illetőt, és a feje mögé nézel a háttérre vagy a falra. Először egy fehér csík jelenik meg a teste körül, utána különböző színek. Én is látom az aurát, és rendszeresen meditálok és nyitogatom a harmadik szemem is. Ez igenis egy létező dolog, a többiek meg bekaphatják :-) A homlokod azért bizsereg vagy azért érzel nyomást, mert kicsit kinyitottad a harmadik szemed. Nekem is ugyanígy bizsereg, szóval hamarosan ki fog nyílni. Csak folytasd tovább, jó úton jársz :-)
Sok sikert!
Köszönöm szépen a bíztatást! :)
Hát igen a többiek materialista szemléletűek sajnos, mondjuk ezzel sincs baj.
Privátban szívesen beszélnék veled erről, kíváncsi vagyok hol tartasz, és milyen módon nyitod 3. szemed. Aztán megoszthatnánk a tapasztalainkat ha gondolod. :)
Üdv. Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!