Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Aurában színek látása, hogyan?

Aurában színek látása, hogyan?

Figyelt kérdés

Ami nem ilyen ábrás nézegetés, hanem pl. tükör előtti gyakorlatozás. Hova célszerű figyelni és mennyi ideig kb? Várom az egyéb praktikákat és ötleteiteket. :)

Sajnos egyelőre csak a legelső réteget látom, az is érdekes, hogy 95%-ban zöld színben mindenkinél...

Hetek óta nyitogatom meditációban a 3. szememet és gyertyameditációkat is végzek nyitott szemmel.

Előre is köszi a segítségeteket!

26F

2012. szept. 6. 21:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
88%

érdekes, én azt hittem, ide azok jönnek, akiket érdekel a parapszichológia, esetleg tudják is a kérdésre választ, mert megtapasztaltak már valamit -- nem kis hökkenettel olvastam, hogy még aki kulturáltan próbál érvelni vala, az is simán lehülyézi a kérdezőt -- miért is? mert mást gondol, érez, tapasztal, mint ő? - fura

kedves 26F, ne add fel -- aura természetesen létezik, fényképezni is lehet, és ha hallgatnánk erre sok kedves emberre, akkor a Föld a mai napig valszeg tányér alakú lenne, és egész életünkben ki sem mozdulnánk kis falunkból, nehogy kiderüljön, tévedünk (és valójában a szomszéd kutyájára hasonlít, és azért szédülünk meg néha, mert csóválja a farkát:)

abból, amit itt olvastam, erős a gyanúm, hogy ha komolyan szeretnél ezzel foglalkozni, nem jó helyen tetted fel a kérdést -- úgy látom, itt inkább a kicikizés, a lehülyézés a divat, azzal pedig nem sokra mész

sok sikert a meditációkhoz

üdv

tigi

:)

2012. szept. 8. 23:04
 32/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első értelmes választ! :)

És annak milyen jelentősége van, hogy sokszor belül a homlokomban bizsereg, és olyan érzésem van, mintha valami vibrálna, mozogna ott?

Ébredezne a 3. szemem? :)

2012. szept. 8. 23:06
 33/37 anonim ***** válasza:

ahogy a másik topikban is írtam, lehetséges, én még nem tapasztaltam ilyesmit, de gondolom, mindenkinél másként jelentkezik a dolog, mint ahogy nem egyformán "látunk" - én inkább hallok, mint látok... vagy húsz éve agykontrolloztam, ott pl. az esettanulmánynál a sisakmódszer vált be -- szóval bármi lehetséges

:)

2012. szept. 8. 23:24
 34/37 A kérdező kommentje:
Tisztánhallás se lehet rossz képesség! ;) Gratula hozzá! :)
2012. szept. 9. 00:40
 35/37 anonim ***** válasza:
10%
Mosd ki a füled és máris tisztánhalló lehetsz.
2012. szept. 9. 09:19
 36/37 anonim válasza:

Tükör előtt nem tudod megnézni az aurád, mert a tükörben csak a "testedet" látod, mármint azt a fizikai testet, amiben a lelked, vagyis Te laksz. Mások auráját úgy tudod megnézni legkönnyebben, hogy ha fehér háttér elé állítod az illetőt, és a feje mögé nézel a háttérre vagy a falra. Először egy fehér csík jelenik meg a teste körül, utána különböző színek. Én is látom az aurát, és rendszeresen meditálok és nyitogatom a harmadik szemem is. Ez igenis egy létező dolog, a többiek meg bekaphatják :-) A homlokod azért bizsereg vagy azért érzel nyomást, mert kicsit kinyitottad a harmadik szemed. Nekem is ugyanígy bizsereg, szóval hamarosan ki fog nyílni. Csak folytasd tovább, jó úton jársz :-)

Sok sikert!

2012. szept. 12. 15:25
 37/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatást! :)

Hát igen a többiek materialista szemléletűek sajnos, mondjuk ezzel sincs baj.

Privátban szívesen beszélnék veled erről, kíváncsi vagyok hol tartasz, és milyen módon nyitod 3. szemed. Aztán megoszthatnánk a tapasztalainkat ha gondolod. :)

Üdv. Laci

2012. szept. 12. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!