Mely színek mit jelentenek az aurában?
a jelentés pedig sorban (bocs az előbb lemaradt):
energia,nap-energia, értelem, gyógyítás, szellemi erő, vallás, bizonytalanság, rossz egészségügyi állapot, üres terület-tulajdonképpen semmit, tökéletes egyensúly
én úgy tudom hogy a csakrákhoz vannak hhohzzárendelve ezek a színek az aurában. a színeknek a jelentéséről ezt olvastam. Piros: anyagi világ pénz. narancsaárga: szexualitás. kék: kommunikáció sárga: spirituális képességek
zöld: természet közelsége. rózsaszín: szerelem lila:szintén spirituális beállítottság.
a halál előtt fehér lesz az aura, régebben az emberek látták az aurát, így a temetéseken is fehérbe öltöztek, nem értem miért alakult ki ez a fekete: halál és depresszió sztereotípiája. egy másik érdekesség amit még hallottam hogy azért ábrázolták régen a spirituális tanítómestereket arany glóriával a fejük felett, mert látták az aurájukat, és akinek a feje felett van ilyen arany glória az bizony ilyen tanító mester. pl Jézus Buddha. ma is vannak olyan emberek akiknek a fejük fölött megtalálható ez a glória csak már kevesen látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!