Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan kell megnézni? És mit...

Hogyan kell megnézni? És mit jelentenek a színek?

Figyelt kérdés
Azt hallotam, hogy hogyha egy fehér fal elé állok az ablaknak háttal (amin bejön a fény), akkor kirajzolódik az aurám, és elvileg színe is van. Ezt még sajnos nem tudtam kipróbálni. De ez tényleg igez? És ha igen, akkor melyik szín mit jelent?
2010. jún. 21. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Ne legyél hülye kérlekszépen. Te, mint laikus hétköznapi embert, azt nem fogod csak úgy látni. Állítják, hogy sok gyakorlással, mindenféle gyakorlattal van, aki látja, de úgy, hogy na most beállok a fehér fal elé megnézni az aurám, ez vicc.
2010. jún. 21. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Úgy tudom, h úgy kell csinálni, ahogy leírtad, de tényleg sok gyakorlással.

[link]

2010. jún. 21. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Az egyik bnőmnek sikerült.

és aki lepontoz, és nem tetszik neki a kérdés, az ne írjon ;) köszi

2010. jún. 21. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyenge fény mellett egyszínű felület mellé állsz, vagy átbambulsz a nyitott ujjaid között, akkor látni fogod az éteri aurádat. Ehhez nem kell képesség, mindenki látja. Ennek nincs színe. A finomabb rétegeknek van, de azt nem fogod ennyitől látni.
2010. jún. 21. 14:39
 5/8 BlackSword ***** válasza:
53%

Ha a fehér fal elé állsz háttal az ablaknak, akkor az árnyékodat fogod látni... Egyszerű fizika... ga színeket is látsz, akkor egy valami prizmaként töri a fényt... ezért van eső után szivárvány...

Ezt a kezes valamit meg kipróbáltam... nem láttam semmit... Persze mindjárt jön, hogy szkeptikus vagyok és azért... Hogy elkerüljem ezt, inkább leírom a véleményemet -mert mint tudjuk aszkeptikus az aki csak kritizál, és nem mondja el a saját véleményét-. Szóval ez egy nagy butaság, mindenféle velóságalapot nélkülöz...

2010. jún. 21. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne... ha valaki nem hisz benne, az nem látja. Ha valaki szerint butaság, akkor nem hisz benne. És nem is fog neki sikerülni...
2010. jún. 21. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
eeez igaz :D
2010. jún. 25. 16:18
 8/8 anonim válasza:
Ez hülyeség nem akarlak sértegetni csak le írom hogy én hogy gondolom:D... Mondj egy bizonyítékot arra hogy az aura valóban létezik és nem csak megbuherált fotókat látsz amiket mások meg photoshop-oltak vagy ha lenne is aurád mire szolgál arra hogy hurcolod magaddal és a sötétben világit ez hülyeség... fehér falnál meg biztos nem fogsz látni aurát:D mert ha így lenne mindenki azzal dicsekedne neki milyen van... minden házban van fehér fal és nem vette volna még észre senki ha lenne aura...:S
2010. aug. 15. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!