Hogyan kell megnézni? És mit jelentenek a színek?
Figyelt kérdés
Azt hallotam, hogy hogyha egy fehér fal elé állok az ablaknak háttal (amin bejön a fény), akkor kirajzolódik az aurám, és elvileg színe is van. Ezt még sajnos nem tudtam kipróbálni. De ez tényleg igez? És ha igen, akkor melyik szín mit jelent?2010. jún. 21. 10:28
1/8 anonim válasza:
Ne legyél hülye kérlekszépen. Te, mint laikus hétköznapi embert, azt nem fogod csak úgy látni. Állítják, hogy sok gyakorlással, mindenféle gyakorlattal van, aki látja, de úgy, hogy na most beállok a fehér fal elé megnézni az aurám, ez vicc.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Az egyik bnőmnek sikerült.
és aki lepontoz, és nem tetszik neki a kérdés, az ne írjon ;) köszi
2010. jún. 21. 11:00
4/8 anonim válasza:
Ha gyenge fény mellett egyszínű felület mellé állsz, vagy átbambulsz a nyitott ujjaid között, akkor látni fogod az éteri aurádat. Ehhez nem kell képesség, mindenki látja. Ennek nincs színe. A finomabb rétegeknek van, de azt nem fogod ennyitől látni.
5/8 BlackSword válasza:
Ha a fehér fal elé állsz háttal az ablaknak, akkor az árnyékodat fogod látni... Egyszerű fizika... ga színeket is látsz, akkor egy valami prizmaként töri a fényt... ezért van eső után szivárvány...
Ezt a kezes valamit meg kipróbáltam... nem láttam semmit... Persze mindjárt jön, hogy szkeptikus vagyok és azért... Hogy elkerüljem ezt, inkább leírom a véleményemet -mert mint tudjuk aszkeptikus az aki csak kritizál, és nem mondja el a saját véleményét-. Szóval ez egy nagy butaság, mindenféle velóságalapot nélkülöz...
6/8 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne... ha valaki nem hisz benne, az nem látja. Ha valaki szerint butaság, akkor nem hisz benne. És nem is fog neki sikerülni...
2010. jún. 21. 15:52
8/8 anonim válasza:
Ez hülyeség nem akarlak sértegetni csak le írom hogy én hogy gondolom:D... Mondj egy bizonyítékot arra hogy az aura valóban létezik és nem csak megbuherált fotókat látsz amiket mások meg photoshop-oltak vagy ha lenne is aurád mire szolgál arra hogy hurcolod magaddal és a sötétben világit ez hülyeség... fehér falnál meg biztos nem fogsz látni aurát:D mert ha így lenne mindenki azzal dicsekedne neki milyen van... minden házban van fehér fal és nem vette volna még észre senki ha lenne aura...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!