Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Aurában színek látása, hogyan?

Aurában színek látása, hogyan?

Figyelt kérdés

Ami nem ilyen ábrás nézegetés, hanem pl. tükör előtti gyakorlatozás. Hova célszerű figyelni és mennyi ideig kb? Várom az egyéb praktikákat és ötleteiteket. :)

Sajnos egyelőre csak a legelső réteget látom, az is érdekes, hogy 95%-ban zöld színben mindenkinél...

Hetek óta nyitogatom meditációban a 3. szememet és gyertyameditációkat is végzek nyitott szemmel.

Előre is köszi a segítségeteket!

26F

2012. szept. 6. 21:57
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Azért mert Te nem érzékeled a szemed által nem érzékelhető tartományt még létezik...

Infravörös és ultraibolya sugarak se léteznek? Gondolom kozmikus sugarak se...

2012. szept. 7. 02:51
 12/37 anonim ***** válasza:
10%

Kedves kérdező! Sajnos nem 16 vagyok, hanem 56. A saját aurámat meg én látom, hogy milyen. Vagy nem?

A különböző frekvenciájú sugarakról: Az emberi szem nem lát minden hullámhosszt. De nem is kell. Egyéb hatásait érzékelhetjük (pl. UV-től alaposan leéghetsz) és különböző mérőműszerekkel kivétel nélkül mind kimutatható.

Csinálj nekem auramérő műszert!

2012. szept. 7. 08:18
 13/37 A kérdező kommentje:

És ha azt mondom látom az étertest burkát színesen az emberek és a tárgyak körül akkor mit mondasz?

Igaz a többi réteget még nem érzékelem, de majd idővel. :)

2012. szept. 7. 08:24
 14/37 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót:

Úgy gondolom a létező valóság az olyan jelenség, amelynek valamilyen fizikai hatása van. Ami fizikálisan hat ránk, vagy környezetünkre azt pedig valamiképpen érzékelni tudjuk. Érzékszerveinkkel, műszereinkkel.

A Ti aurátoknak nem fizikai, hanem szellemi hatása van. nem látom, nem mérem, az ember legfeljebb csak elképzelni tudja. Azért, mert nem a természet, hanem az emberi elme alkotta. Úgy gondolom ez a lényeges különbség a való és a spirituális világ között. Vagy talán rosszul gondolok valamit?

2012. szept. 7. 08:30
 15/37 anonim ***** válasza:
33%

Ha fizikálisan is látod az aurádat az jó!

Valószínűleg túl éles a fantáziád, vagy nagyon be lehetsz kómázva. Bocs.

2012. szept. 7. 08:32
 16/37 A kérdező kommentje:

Egyik sem... :)

Józan életet élő vagyok.

Lassan 1.5 hónapja rendszeresen meditálok.

Fantáziának pedig ehhez semmi köze nincs.

Ha jobban ráfókuszálok szemmel egy tárgyra, vagy emberre egyből jön ez a fajta "látás". Én ilyenkor a fókuszomat úgy állítom be, mintha át akarnék nézni a céltárgyon.

2012. szept. 7. 08:34
 17/37 anonim ***** válasza:
46%

Most jut eszembe, ahogy így mondod, egyszer régen én is színesnek láttam az aurámat. Te, akkora buli volt!

Utánna két haver támogatott haza.

2012. szept. 7. 08:50
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

7-eske!

Ejnye. ejnye! Ezt nekem írtad?

Megkérlek, a louvakat ne keverd bele, mert ebben a témában nem a lou a vesszőparipa, hanem más.

Amúgy meg ott a pont!

2012. szept. 7. 08:53
 19/37 A kérdező kommentje:

Az alkohol kikapcsol bizonyos agyközpontokat, ami által a szellemi valóság közelebbről is megtapasztalható.

Az aura nem fizikai anyag, ezért nem mérhető FIZIKAI műszerek által.

Az éteri burok finomfizikai anyagból áll, de magasabb tartományban van, mint mondjuk a mágnesesség, ami mérhető.

Bárki láthatja az éteri burkot az aurában különösebb gyakorlás nélkül is. Persze, hogy ne átlátszónak lássa, hanem színesnek oda már kell egy kicsit komolyabb belső látás is. :)

Azzal, hogy szkeptikus vagy nincs semmi gond. Mindenki mást képvisel, és ettől színes a világunk.

Minden nézőpont és tapasztalás kérdése.

Arra már gondoltál pl, amit a szemeiddel látsz a "fizikai valóságban" az agyad által kialakított képként, lehet valójában különböző energiák rezgése a "tér"-ben? :)

2012. szept. 7. 08:56
 20/37 anonim ***** válasza:
38%
Kérdezö... én csak fogom a fejem a hozzászólásaid alapján :D 26 évesen mi hülyített meg ennyire?
2012. szept. 7. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!