Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Aurában színek látása, hogyan?

Aurában színek látása, hogyan?

Figyelt kérdés

Ami nem ilyen ábrás nézegetés, hanem pl. tükör előtti gyakorlatozás. Hova célszerű figyelni és mennyi ideig kb? Várom az egyéb praktikákat és ötleteiteket. :)

Sajnos egyelőre csak a legelső réteget látom, az is érdekes, hogy 95%-ban zöld színben mindenkinél...

Hetek óta nyitogatom meditációban a 3. szememet és gyertyameditációkat is végzek nyitott szemmel.

Előre is köszi a segítségeteket!

26F

2012. szept. 6. 21:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"Az aura nem fizikai anyag, ezért nem mérhető FIZIKAI műszerek által."

Ha ez igaz, akkor nem láthatnád a szemeddel, mert az pont hogy a fizikai valóságot érzékeli. Maga a látás a fizika és kémia ász egyvelege. Amit látsz, aztz valahogy mérheted, tehát ha látod az aurát, vagy ezt a burok dolgot, akkor fizikai műszerrel mérheted, ráadásul nem is olyan nehezen, mint mondjuk ahogy egy atomot nézel meg atom erő mikroszkóppal. Ráadásul, amikor nézel valamit, rákoncentrálsz, fókuszálsz, a szemed fáradságától függően mindenféle színeket, foltokat látsz, meg látod a víz cseppeket néha és a bennük lévő mikro méretű porokat, meg ilyeneket. Csukd be a szemed, nyomogasd, meg dörzsölgesd sokáig, és mindenféle színes villódzó foltokat látsz. Miért ne láthatna a fárad, kimerült, épp erőlködő szem ilyeneket, ájuláskor is előjön, ha leesik hirtelen a vérnyomásod. A devrisek 3 napig forognak mielőtt meg látják az isten üzenetét, néhány törzs pipázik vagy 5 napig táncol. Szerintem tuti nincs ilyen képességed.

Rengeteg ilyen optikai jelenség, meg trükk van amit érzékelhetsz a szemeddel. Szerintem erről van szó. De ez csak az én véleményem.

Üdv!

Információ kapitány

"A Pitagorasz-tételt nem Pitagorasz találta fel, mivel a görög tudós elõtt már több mint 1000 éve, az ókori Mezopotámiában is ismerték."

2012. szept. 7. 11:59
 22/37 anonim ***** válasza:

Kedves 26F

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem vagyok szkeptikus. Egy cseppet sem kételkedek. Ellenkezőleg. Határozott meglátásom van a való világ természetéről.

Érdekelne, milyen az a a finom fizika? Étteremben még nem láttam, pedig épp ebédelni készülök és szeretem a finomságokat.

Kommented szerint úgy látom egyetértünk abban, hogy az alkohol hatása segít a szellemeskedésben. Hozzáteszem, hogy a tudatmódosító szerek is. Bizonyára segít a louvasversenyeken is a louvak veccőzésében, de ez ugyebár egy másik téma.

2012. szept. 7. 13:13
 23/37 A kérdező kommentje:

Nos, én bármikor ha ránézek egy tárgyra vagy emberre pár napja, már 2-3 mp alatt is kirajzolódik a zöld fényes körvonal, mindenféle foltok látásra meg szemfáradtság nélkül is. Ébredés után, elalvás előtt, napközben...bármikor!

[link]

Ezt olvassátok el!

Igenis létezik ez a képesség, és alapból mindenkibe benne van. Kiskorunkban látjuk az aurát 3-4 éves korunkig, csak a szülők belénk nevelik, hogy képzelődünk és nem valós amit látunk, ezzel a belső látásunk bezárul ideiglenesen...

2012. szept. 7. 18:24
 24/37 anonim ***** válasza:

Kedves 26F!

Megpróbáltam elolvasni magas színvonalú ajánlásodat, de nem sikerült. Előbb csak megmosolyogtam a röntgenszemű emberekről szóló részt, de később már nagyon fárasztott a szöveg.

Én se vagyok egy fizikus, de ennek az írója annyit se ért a fizikához, mint tyúk az abc-hez! Az ilyen szellemi analfabéta meg minek írkál?

Az emberi szem meg fül persze, hogy nagyon szűk frekvenciatartományt érzékel. De manapság a műszerek 3 hertz-től több mint 30 exahertzig mindent mérnek.

A Ti aurátok milyen frekvencia tartományban érzékelhető?

2012. szept. 7. 19:56
 25/37 A kérdező kommentje:

Több évtizeddel ezelőtt a kozmikus sugárzást se tudták mérni... akkor valószínűleg az se létezik. :) Az őskorban élő ember csak egy égboltot látott csillagokkal ha felnézett az égre. Akkor gondolom univerzum se létezett akkoriban, mivel nem tudták bizonyítani és mérni...

Mit fogsz szólni ahhoz ha pár évtizeden belül az aurát is fogják tudni érzékelni? És lehet nem műszerekkel fog ez történni, hanem más úton. ;)

Ne feledd ami még nincs bizonyítva fizikailag, nem biztos, hogy nem létezik!

Nézz szét a kvamtumfizika területén, találsz majd egy-két érdekességet.

Jó olvasgatást! :)

2012. szept. 7. 20:03
 26/37 anonim válasza:
8%
Mivel ennyi eszed van, biztos van 1-2 diplomád a falon... Azok ennyire hülyék.
2012. szept. 7. 20:13
 27/37 A kérdező kommentje:

Azért mert begyöpösödött materialista vagy kedves barátom, lehet több eszem van diploma nélkül is, mint egyeseknek.

Na de nem alacsonyodom le, hogy vitázzak. Akinek nem inge, ne vegye magára...van a híres mondás. :)

Várom a nem szkeptikusok válaszát is! :)

2012. szept. 7. 20:15
 28/37 anonim válasza:
Arra várhatsz is...
2012. szept. 8. 12:39
 29/37 anonim ***** válasza:
13%
Szia. Én nem vagyok szkeptikus, azok bizonytalanok, kételkednek. Én TUDOM, hogy nem létezik aura. Tehát nem vagyok kételkedő:-)) Egyébként pedig ha lenne diplomád, akkor is lehetnél ilyen buta, de valószínűtlen és ritkább. Menj el valami normális egyetemre és tanulj sokat, hátha másképpen látod majd a valóságot. Persze ha egyáltalán felvesznek.
2012. szept. 8. 16:16
 30/37 A kérdező kommentje:

Igenis létezik aura!

[link]

És javaslom mindenkinek, hogy az egész oldalt olvassa át!

Utána győzködjetek... Meg érdekes aki ezt már tapasztalta, nem is értem, hogyan gondoltátok, hogy elhitetik vele, hogy nem létezik aura? :)

2012. szept. 8. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!