Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megérezhetem a szellemeket?...

Megérezhetem a szellemeket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Akik csak offolnak azok inkább ne írjanak!

A házunk kétszintes és van benne asszem 8 helyiség

Valahol nem érzem magam biztonságba mint a lentis és a fenti budiba meg a nappaliba a hálóba meg még az én és a nővérem szobájába, az egész lakásban tükrök vannak és nemtudom valamiért nem szeretem őket a nappaliba végülis elég jó még aludni is de még ott se annyira

Megérezhetem a szellemeket?

2012. szept. 1. 16:06
1 2
 11/13 Schubell válasza:

Nem feltétlen szellem okozza a biztonsági érzeted hiányát... Szellemek léteznek, hogy másik dimenzióból származó egyedek, vagy a túlvilág szülöttjei, vagy idegenek akik köztünk élnek láthatatlanul, ez mind mind rejtély. Mind ismerjük hogy a "tükör a túlvilági átjáró" .. és sajnos tapasztalatból tudom, hogy igen ez így van. 2 dolgot tehetsz. Elüzöd, már ha tényleg ott van... ezt úgy érheted el hogy ha érzed a jelenlétét (Hideg lesz, érzed hogy figyelnek, érzed az auráját, azaz közelségét) kezdj el vele ordítani, vagy hívj papot...

De! Mielőtt bármit tennél, győződj meg róla, hogy biztos van-e szellemetek. Furcsa jelenségekről beszélünk most... Huzat mentes lakásban, ajtó nyitás csukódás.. tárgyak ismeretlenül való mozgatása... Halk zaj, vagy kopogás szerü valami. Mindenre fel lehet figyelni... Minden esetre, én hiszek bennük, találkoztam velük, és szoktam én is parázni. Sose parázz be, és ne ijedj meg. Ennyi =/

2012. szept. 5. 09:26
 12/13 mustafa33 ***** válasza:
Amit a fenti és lenti budiban érzel az nem szellem. ☻
2012. szept. 5. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:

ahol alszol, ne legyen tükör!

meg lehet érezni a jelenléteket

2012. szept. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!