Lehetséges ez szerintetek?
Istenem ha már valaki hall valamit az "szellem" képzelődsz fogadd el
2012. aug. 14. 23:36
12/20 A kérdező kommentje:
Nemhasznalok semmifele szert -,- amugy latszik milyen ertelmesek vagytok..... Koszonom a nagy semmit..
13/20 anonim válasza:
Én nem hiszek a szellemekben, de ha neked vannak ilyen érzéseid hogy létezhetnek, akkor nem ítéllek el, ne vedd rosszindlulatúnak de lehet hogy párszor hallottál vmi nagyon is megmagyarázható dolgot utánna meg már bebeszélted magadnak. Velem is elõfordult már az hogy túlságosan bemagyaráztam magamnak egy dolgot aztán szentül hittem hogy az ugy van, de persze nem ugy volt. :))
2012. aug. 15. 00:28
Milyen semmit? Megírtuk a választ: képzelődsz! De ha neked igen is szellemes válasz kell, akkor ez egy kamu kérdés.
2012. aug. 15. 09:20
Hát jó...ha neked nem jó az igazság akkor,igen szellemek voltak,mert hallod őket...na most mát különlegesnek érzed magad?Lelehet le pontozni is,de szerintem a legtöbb ember azért tesz fel ilyen kérdéseket,hogy különlegesnek érezze magát,nem azt mondom,hogy kamu a kérdés,de te bebeszéled magadnak,hogy igenis szellemet láttál,és más választ nem is fogadsz el...csak akkor azt nem értem,hogy minek kell feltenni a kérdést,ha az igazságot úgysem fogadod el...:/
2012. aug. 15. 10:24
honnan tudod hogy nem a nagyid jött látogatóba?
üdvözöld, beszélgess vele :)
de az is lehet hogy az előző tulaj materialista volt és nem tudja hogy elhunyt. Ezért azt hiszi te beköltöztél az otthonába ahol ő "él".
ez ciki, mert hívhatsz papot/látót/boszorkányt.
Vagy beszélhetsz hozzá és megpróbálhatod meggyőzni hogy meghalt szóval menjen már a fénybe. Érvelj, nem lesz könnyű
2012. aug. 15. 13:40
17/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, és hagykérdezzem már meg kaptam rendes választ??? Melyik volt az??? És nem különlegesnek akarom érezni magam csak szeretném ha nyugodtan tudnék élni. Egyébként nem a nagymamám jött látogatóba mert él mindegyik mamám, a házba ahol lakunk meg egy ember halt meg. De nem ő tőle félek, csak érzek valamit mindig.
Ez egy komoly kérdés szerintem, nem kamu. Szellemek nem léteznek, nem kell idegeskedned miatta. Segítettem?
2012. aug. 17. 22:27
19/20 Hex999 válasza:
Szia!
Szerintem inkább arról van szó. hogy zaklatott vagy valami miatt. Ha az ember fél, minden sokkal misztikusabbnak tűnik, mid valójában.
A problémák elől menekülsz egy olyan helyzetbe, ami felkelti a környezet érdeklődését.
Én tapasztaltam hasonlót és a problémák elmúltával megszűnt a jelenség is.
Sokat vagy egyedül. Hívd el a barátaidat, barátnőidet és beszélgessetek. A sport is sokat segít, könnyebben elalszol.
2012. aug. 18. 18:35
A sok gagyás okoskodik akikkel szerencsére nem történt semmi ilyesmi dolog.Én hiszek neked.Nemrég albérletbe költöztünk,azlőtt is laktam már 3helyen,aludtam 2barátomnál is,soha nem éreztem ilyet.Itt ahol lakunk,rossz érzésem van :( ideges vagyok folyton....többit nem írom le,mert jönne az okoskodás,hogy hülye vagyok....de akik ezt írják,remélem egyszer lesz ilyesmivel dolguk,akkor majd elkezdenek hinni.kérdező ha gondolod írj privit nyugodtan :)
2012. aug. 23. 18:13
További kérdések: