Lehetséges akaratlanul bevonzani a szellemeket? (lent)
Mostanában egyre többször érzem, mintha lenne valaki a közelemben. Pár hete, Zh előtti percekben meg merttem volna esküdni, hogy egy fekete pólós alak áll az asztal mellett, és figyel (400 fős terem, mindenki ült, egy gyakorlatvezetőn sem volt fekete, és a közelben sem voltak). Legutóbb pár napja éreztem hasonlót, este, mikor a szobatársam már aludt, mintha köztünk lett volna valami. Az a durva, hogy mindkét alkalommal látni véltem valamit, és ez megijeszt.
Csak annyit tudok biztosan, hogy valaki, aki pár évvel ezelőtt meghalt, még mindig fontos az életemben, tudatosan próbálom életben tartani magamban az emlékét. Nem tudom, léteznek-e szellemek, nem tudom, akarattal, vagy anélkül lehet-e befolyásolni őket, és azt sem, lehetséges-e, hogy egyet akaratlanul is bevonzottam az életembe? Nem tudom, hogy ez jó, vagy nem, de azt igen, hogy sok pozitív fordulat ért azóta. Csak azt tudom, amit láttam, és éreztem.
Csak komoly válaszokat, legyetek szívesek!
az utolso Inas jo megirta nincsenek szelemeke
Szerintem is valami kabitoszert tettetek magatokba
es hogy a ladakban kint cibek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!