Szellem, vagy mi ez?!
Pár héttel ezelőtt kezdődött ez velem. Egyik késő este ültem
a gép előtt, és egyszer csak mintha valaki vagy valami hozzámért volna, de csak egy pillanat erejéig. Na ezzel még
úgy nem is foglalkoztam, nem érdekelt, de arra lettem figyelmes, hogy ez mára mindennapossá vált, és főleg éjjel fordul elő, mindig valaki vagy valami hozzámér, és erre az
egészre nem találok magyarázatot. Mi lehet ez? Bevallom őszintén kicsit kezd idegesíteni, mert nincs nyugtom tőle.. légyszi, azért vedd komolyan!
köszönööm a válaszokat!
háát nem tudom, elég
felfoghatatlan lenne,
ha tényleg volna ilyen...
Nem, mostanában már nem nézek horrort, még 18 éves koromban néztem ilyeneket, most 24 vagyok, kezdek úgy mond 'kinőni' ebből, de néha azért még mindig nem vetem meg :D, kiskorom óta szeretem a félelmetes filmeket, csak most inkább thriller formájában, az már nem olyan parás! :D De még inkább pszicho-thriller-párti vagyok, nem a véres, visszataszítóké, inkább a szellemes, ijesztgetős, családi pszicho-thriller jön be, az szerintem sokkal parásabb, minthogy mondjuk egy tóban úszkál egy nagy cápa...
tényleg, tudtok mostanában ilyeneket, mert alig találok
jó filmeket?! :) ?
De igen, kb. 1 éve halt meg az egyik rokonom,
aki nagyon közel állt hozzám!
Engem már minden este gyötör valami pár éve. Este furcsa hang, és olyan mintha hozzám érne valaki. Egyszer olyan is volt,hogy feküdtem, neki támaszkodtam a falnak és a fal felöl egy férfi hang nevetett fel hirtelen de én meg mellette feküdtem és nem láttam semmit.
Amióta ez van tudatosan tudok álmodni, legtöbbször valami elöl menekülök.
Hajnalban többször is felkelek arra,hogy valami hozzám ér.
Reggel vagy egy szekrény van kinyitva vagy a radiátor van átkapcsolva.
Gondoltam már arra is hogy talán valaki itt halt meg még anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!