Ti hisztek a szellemekben? Én igen itt a történetem.
Én igen, illetve nem zárom ki a lehetőségét...
Több ilyen saját tapasztalatos történetet hallottam már a családom és az ismerőseim körében.
Azért ettől nem kell megijedni, de nem kizárható.
Nem hiszek. Amit mesélsz,az sem szellem volt.
Nekem is volt már TV-m,lámpám,amelyik érintkezési hibás volt,és hol lekapcsolt,meg bekapcsolt magától. Veletek is ez történt. Amíg kapcsolgattátok a TV-t, a felette levő polcot meglöktétek,azért esett le a dísz.
A kutya pedig valamit érezhetett rajtatok,és azért szimatolt. Ha féltél,akkor megnőtt az adrenalin szinted,az a kutyákat idegesíti.
Mindenre van reális magyarázat,csak végig kell gondolni.
Pofánbasztad a kutyád???
A mamád felkelt és azt mondta mi a f*szt csináltok?
Te félhetsz az állatvédőktöl a mamád pedig a családsegítőtöl!:D
De am tényleg lehet valami abban a házban...
Pofán ba-tad a kutyát? Kretén vagy. Szerencsétlen kutya. Marha vagy.
Szellemekben nem hiszek. A logikában, és a virtuális valóságrendszerekben annál inkább.
Valóságrendszerben?? Akkor tudnod kell hogy amit látsz az nem a valóság. A tér és az idő csak illúzió. A szemed is máshogy látja és az agyad is máshogy látja a "valóságot". Ezzel a rendszerrel kitörölheted a fenekedet.
Én hiszek a szellemekben, de azt se zárom ki,hogy valami más lehetett a dologban. Ha többször tapasztaltok ilyet,akkor nagyobb az esélye,hogy szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!