Kivel, mi történt?
Szellemidézéssel kapcsolatban kérdeznék!
Tudom,nagyon veszélyes lehet,nem szívtam semmit,nem megyek pszihológushoz,és lehet,hogy kicsi vagyok!
De szeretném,ha írnátok történeteket,hogy mi történt,megszállt-e valami,csak az a lényeg,hogy ijesztő legyen!! légyszíves írjatok!lehet álmokat is írni!!
Ez nálunk is így van. A nagybátyám lassan 20 éve halott és az ő nevére jönnek levelek.
Szellemek meg nincsenek. A halálkor csak az emberben lejátszódó biokémiai folyamatok szűnnek meg.
# 2
ne képzelj bele túl sokat. valószínűleg elavult levelezési listát használnak. előfordul az ilyesmi
Tiszteletem!
Először is érdemes tisztázni, hogy nem adnak ki olyan könyveket, amelyek pontos leírást adnának ahhoz, hogy szelemet idézz úgy, hogy te irányítod a dolgokat. Idézni bárki tud, csak az nem mindegy, hogy _MIT_ és erre értem az irányítás részét. Nem szabad bele fogni, mert a végén jóval komolyabb dolog ragad a nyakadon. Számomra a legjobb példa - bár vicces - a Paranormal Activity. A legelső filmben egy érdekes szerzet akad a főszereplő nő nyakára és kiötli az idióta férje, hogy lefilmez minden alvásukat. Ha belegondol az ember a szellem is ember volt valamikor. Nem szeretné ha felfigyelnének rá? Dehogynem! Én a helyében rögtön elkezdeném provokálni magam és a filmben is ez történik.
A való élet sem olyan másabb hiszen ha idézel a figyelmét keresed egy túloldali szerzetnek. Azt viszont a jó ég se tudja megmondani, hogy nem-e egy nagyobb kaliberű dögöt hívsz oda... Ha rám hallgatsz elkerülöd az idézést és inkább boldogan éled tovább az életedet.
Mormota 99!
Te szembe mész azzal amit a Bölcsek bölcsének könyve tanít:A Biblia tanítja :"ne félj" ,s te mit akarsz? félni: "...csak az a lényeg,hogy ijesztő legyen."
Másik kérésed: Lehet álmokat is írni: Ezt szivesen teljesítem,de mindkettőt megtalálod írásomban: www. osys.hu/biromiklos
Szerintem nagyon is van szellemidézés! A barátnőmék házában volt egy (csak elköltöztek. nem tom, h méh ott van-e). Néha a legalsó szinten egy hihetetlenül furcsa és hideg érzés ment át rajtunk. Vagy egyszer az is volt, h becsuktuk a teljesen jól záródó ajtót, de mire újra megnéztük nyitva volt. Becsuktuk aztán megint. Végül oda tettünk valami 10-15 kilós zsákot, h biztosan ne nyíljon ki. Amikor visszanéztünk ki volt nyitva. Visszatettük, de amikor újra megnéztük a táska még alrébb is volt tolva. Harmadszorra meg a táska visszakerült a helyére. Onnantól már elhúztunk onnan. Egyszer olyan is volt, h a barátnőm este felébredt és 3 szellemet látott átmenni a szobán. Az egyik szellemet biztosan tudtuk ki (nem látta az arcát), de onnan tudjuk, h amikor az az ember meghalt másnap (öngyilkos lett [azok szoktak a szellemek maradni, akiket nem szerettek]) és az ember az ő házukban dolgozott (mint egy házi karbantartó) ezért a szellemek általában ott kísértenek ahol a haláluk előtti legtöbb időt töltötték. Tehát reggel hallották bejönni a házba és lemenni a lépcsőn (mert akk lent dolgozott) és még hangokat is hallottak lentről.
Én amúgy addig nem hittem a szellemekben és hülyének tartottam a barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!