Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kivel történt ilyen, és ha...

Kivel történt ilyen, és ha igen akkor mi?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy kivel történt már szellemekkel, idegen lélekkel való találkozás! Vagy érzékeltétek már-e a jelenlétét, láttad-e már stb.!
2011. dec. 4. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Velem nem.
2011. dec. 4. 14:42
 2/11 anonim válasza:
én igen. álmodok. egyfolytában.
2011. dec. 4. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:
De én nem álmokra gondoltam!
2011. dec. 4. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem már több is:

5-6 éves lehettem, mikor megláttam egy árnyat, kinek vörösen izzó szemei rám, majd a holdra tekintettek.

10 évesen megéltem akasztásom 20 percét ("mit csináljak a bátyám egyre hülyébb"- kérdésben megtalálod...)

később 14 évesen az utcán estem össze, mert megéltem, ahogy a hideg fém áthatol a testemen, hastájékon...

szellemidézés kapcsán: nagymamámat idéztük... jelét adta, hogy köztünk van, de utána 2 hétig még magatehetetlenül bolyongott a világunkban...

lusta vagyok írni, ezért ha érdekel, olvasd a " vannak barátságos démonok?" című kérdés utolsó válaszát... bocs... sok a dolgom...

2011. dec. 4. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ennyit is leírtál! Meg fogom mindenképp nézni! (:
2011. dec. 4. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Velem volt ilyen.

Foglalkoztam meditációval, és ahogy haladtam előre benne kezdtek velem furcsa dolgok történni.

Furcsa hangokat hallottam, meg hideget éreztem, árnyakat láttam elsuhanni, zúgást hallottam, leestek a dolgok a polcról, pedig hozzájuk sem értem, ilyenek.

És olyan volt, mintha valami nagy súly nehezedett volna rám.

A mai napig nem tudom, mi volt ez.

Hallottam, hogy a meditáció megnyit olyan kapukat, amiket nem is akarnál, és nem tudod, ki jön be rajta.

Abbahagytam teljesen, mert megijedtem.

Vagy kezdtem meghülyülni (ezt sem zárom ki), vagy valami más történt, amibe jobb nem belepiszkálni.

Mióta nem csinálom, azóta ezek is megszűntek.

2011. dec. 4. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
menj el szent helyekre és este meditálj ott, vagy temetőben v templom közelében, a hatás utána tuti nem marad el, ha még nem taliztál szellemekel:)
2011. dec. 4. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Támogatom, de főleg a temetőt, a várromokat, régi házakat, vagy ha lehetőséged van rá, csatatereket... ;)
2011. dec. 4. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen , megszámlálhatatlanul sokszor.De ez amiatt van hogy a házunkban egy héten 2-3x tartunk szellemidéző szeánszokat. Aki eljön idézni az is megtapasztalja maga körül a jelenségeket , mivel ha valaki idéz , azt nagy valószínűséggel követni fogja a megidézett szellemek közül pár :) A szüleim és testvérem is megszokták a mindennapos jelenségeket :) Igaz , ezen a településen ahol élek , könnyű szellemekkel találkozni meg idézni , mert az egész falu alatt egy régebbi kripta terül el :)
2011. dec. 5. 16:50
 10/11 anonim válasza:
Ez kemény.
2011. dec. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!