Kivel történt ilyen, és ha igen akkor mi?
Velem már több is:
5-6 éves lehettem, mikor megláttam egy árnyat, kinek vörösen izzó szemei rám, majd a holdra tekintettek.
10 évesen megéltem akasztásom 20 percét ("mit csináljak a bátyám egyre hülyébb"- kérdésben megtalálod...)
később 14 évesen az utcán estem össze, mert megéltem, ahogy a hideg fém áthatol a testemen, hastájékon...
szellemidézés kapcsán: nagymamámat idéztük... jelét adta, hogy köztünk van, de utána 2 hétig még magatehetetlenül bolyongott a világunkban...
lusta vagyok írni, ezért ha érdekel, olvasd a " vannak barátságos démonok?" című kérdés utolsó válaszát... bocs... sok a dolgom...
Velem volt ilyen.
Foglalkoztam meditációval, és ahogy haladtam előre benne kezdtek velem furcsa dolgok történni.
Furcsa hangokat hallottam, meg hideget éreztem, árnyakat láttam elsuhanni, zúgást hallottam, leestek a dolgok a polcról, pedig hozzájuk sem értem, ilyenek.
És olyan volt, mintha valami nagy súly nehezedett volna rám.
A mai napig nem tudom, mi volt ez.
Hallottam, hogy a meditáció megnyit olyan kapukat, amiket nem is akarnál, és nem tudod, ki jön be rajta.
Abbahagytam teljesen, mert megijedtem.
Vagy kezdtem meghülyülni (ezt sem zárom ki), vagy valami más történt, amibe jobb nem belepiszkálni.
Mióta nem csinálom, azóta ezek is megszűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!