Kivel történt ilyen?
Velem igen 2 szer ha jol tudom egyikre emlékszem csak a másikat apám mesélte amikor még nagyon kicsi voltam kb 4 éves
amire emlékszem az 9 éves lehettem és hát korházban volttam és amikor be csuktam a szememet hirtelen mint ha fel fordult volna a világ , amikor ki nyitottam a szemem akkor látom hogy a ágy fügölegesen van velem együt, mikor ujra ki nyitottam a szemem ujra minden normális volt.
Most legszívesebben valami olyasmit mondanék, h. "egy darabig én is voltam így, de aztán elvonóra mentem és kb. két éve nem drogozok"...
de már pontoztak le ilyenért, ígyhát maradjunk annyiban h.:
nem, nem történt velem ilyen, és anyádnak igaza van
Kérdező: fel kell világosítsalak..te egy HÜLYE vagy...és medvedisznóember...és terhes...jah meg bikicsunáj is
Jah és babi néni üzeni hogy lájkol.
"...30 centire. Akkor vettem észre, amikor kinyitottam a szemem és hirtelen visszaestem az ágyra."
Hogy láttad te azt, hogy 30 cm-re vagy az ágytól, ha be volt csukva a szemed?? Taníts meg engem is erre a röntgen látásra!! xD
Körülbelüli érték és, amikor kinyitottam a szemem akkor láttam, hogy lefele esek és éreztem.
Nem meggyőzni akarlak benneteket csak olyat keresek, aki ilyet már átélt, szóval a gúnyos és kritikán aluli megjegyzéseket tartsátok meg vagy moderátori segítséget kérek azoknak törlése érdekében esetleges oldalról való kitiltást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!