Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kivel történt ilyen?

Kivel történt ilyen?

Figyelt kérdés
Kiskoromban egyszer lebegtem az ágy felett kb 30 centire. Akkor vettem észre, amikor kinyitottam a szemem és hirtelen visszaestem az ágyra.Ezért én nem mondanám, hogy álmodtam mert éreztem az ütést. Meg is lepődtem és egyből elmondtam anyámnak, de legyintet és azt mondta csak álmodtam. Veletek történt hasonló?
2010. jún. 7. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Jah te így tök lazán meg cáfolod a gravitációt mi?

Hacsaknem egy ilyen űrhajós kiképzős akármi(nem tudom mi a neve, lényeg hogy lebegsz) a szobád akkor te nem lebegtél:D

2010. jún. 7. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én tudom miről beszélsz! Kisebb koromban (még óvodás sem voltam, akkor múltam el 6-7 éves talán), többször is előfordult velem ilyesmi. Aludtam, nyitva volt a szemem, és láttam hogy az ágy fölöttem lebeg. Én pedig csak pár centire voltam a plafontól. És ezután mindig felébredtem, a félelemtől, hogy leesek becsuktam a szemem, és láttam, hogy az ágy rámesik, tehát puhára estem, és nem lett semmi bajom. Durva.:S De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a geocentrikában.
2010. jún. 7. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!Ez testen kívüli élmény volt.A lelked pár pillanatra kilépett a fizikai testből és az ágy felett lebegett,te ezt láttad,de nem a fizikai szemeddel,hisz ekkor már az asztrál testeddel érzékeltél mindent,így nem csoda,hogy meg tudtad saccolni,milyen magasan lebeghetsz.TKÉ-közben az asztráltest "gömblátással" rendelkezik,ez azt jelenti,hogy egyszerre láthatsz minden irányban,ez gyakran össze is zavarhatja az asztrálutazót.De előfordulhat az is,ha nem volt elegendő az energiád a kilépéshez,hogy semmit sem látsz,de ez sem probléma...

Amikor kinyitottad a szemed és visszahuppantál az ágyra,akkor újra visszakerültél fizikai testedbe.

Ha bővebben érdekel a jelenség,a neten is találsz sok oldalt,amely az asztrálutazásról,testenkívüli élményről szól.Olvasgasd és rá fogsz benne ismerni a saját élményedre.

2010. jún. 8. 11:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen utolsó hozzászóló. Utána fogok nézni.

Szkeptikus vagyok, de elég sok furcsaság történik nem csak velem, hanem ismerősömékkel is, akik szintén reálisan állnak hozzá a dolgokhoz.

2010. jún. 8. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:
velem is megesett ilyen, hogy egyszer mintha zuhannék, és puff az ágyra. JÓZAN VOLTAM, ÉS ÉPP ALUDNI KÉSZÜLTÉEM, ÉS ÁR MAJDNEM TELJESEN ELALUDTAM.
2010. aug. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!