Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Kivel történt már ilyen?
Úgy érzem elvesztem... Mióta megismertem valakit teljesen szét vagyok csúszva. Nem csinálok semmit, most viccesen hangozhat, de olyan vagyok mint egy élő halott... Eddig minden tökéletes volt, éltem az életem, tiszta volt a fejem, bármire kész voltam tele energiával. Erre jött valaki és nem tudom mi van velem. Szerelemről még nincs szó, de kicsit hasonlít rá. Nem érdekel semmi, képtelen vagyok bármibe belekezdeni.
Őrület. Szeretném visszakapni a régi életem. Még akkor is, ha magányos szingli élet volt... :( Én ezt nem bírom.
Volt már ilyen valakivel? Hogy "boldog" és lehangolt volt egyszerre?
A fiút nem szeretném elhagyni. De kéne valami megoldás.
Hjajj, ez én is írhattam volna. Ugyanezt végigjártam a mostani barátommal, szerelmes voltam bele az első pár hónapban is már, de annyi problémával járt a kapcsolat, hogy azt kívántam, inkább lennék egyedül, esetleg később ismertem volna meg valaki mást.
Neked mi miatt lehet ez az érzésed? Vannak olyan dolgok, amiket nehezen tudsz vele kapcsolatban elfogadni? Néha, ha a kapcsolat nagy áldozatokkal jár, megijedünk és inkább menekülnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!