Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi történt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történt velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit ismerek netről, eleinte beszélgetni akart velem, kért tőlem ezt-azt, nagyon jól megvoltunk. Majd később utalásokat tett rá, hogy lefektetne, de szerinte csak poénkodott. Aztán a járásról is szó volt, de én nem szerettem volna tőle csak barátságot. Aztán barátnőmnek írt egy levelet hogy miért vagyok ilyen, meg stb, elmondta nekem amit írt, és azóta folyton azon pörög az agyam. Pedig nem is egy szép fiú, de mégis. Hogy felejtsem el? :S Azt tudni kell hogy nehezen nyílok meg mert sokszor át lettem verve...
2011. jún. 26. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
miért akarod elfelejteni? egy próbát lehet megér:) ki tudja, nem lefeküdnöd vagy járnod kell vele, elmentek egyet teázni. aztán ha nem, akkor megmondod neki, hogy adtál ennek egy esélyt, de nem fog összejönni. :) hajrá, bátran!:) 23N
2011. jún. 26. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
de már nem ír rám, amikor elkezdett nyomulni én nem válaszoltam neki. ezután beszélt bnőmmel. kb 1 hónapja. én nem akarok ráírni.
2011. jún. 26. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

na, hát a legrosszabb, ami történhet, hogy többet nem látod. így is, úgy is:) nyugodtan írj rá, vedd fel vele a kapcsolatot. nem kell nyomulnod, lehet most van barátnője azért tűnt el, vagy ki tudja, csak ő mondhatja meg:) nincs veszteni valód szerintem:)

23N

2011. jún. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!