Kivel történt ilyen, és ha igen akkor mi?
Én kis koromban párszor álmodtam egy nővel, aki bár sose bántott, mégis rémálomként érintett. Ahogy telt az idő, az álmokban egyre fiatalabb lett, a haja pedig világosabb. Mindig csak nézett (pl ezért nem tudok félig nyitott ajtónál aludni, sokszor nézett mögüle). 17 éves lehettem, mikor akkori barátommal aludtunk, én felriadtam, és láttam, h ott ül az ágyam szélén és néz. Gyorsan bebújtam a papalan alá, felébresztettem a fiút és hozzábújtam, de nem mertem odanézni többet.
A másik eset nemrég volt, amikor valószínűleg túlságosan belemerültem a meditációba (testből kilépés/nézőpont váltás), és olyan szintre jutottam, amit már nem tudtam kezelni. Mentem egy ligetben, és amikor felnéztem, elkezdtem mindent úgy látni, mintha festmény lenne. Ez ment egy pár hétig, majd egyszercsak azt vettem észre, hogy a dolgok (fák, út) határai elkezdenek elmosódni, mintha ilyen egymásba átmenő energiatömböket láttam volna. Na akkor álltam le ezzel az egésszel. Félelmetes, amikor nem tudsz hová menekülni, mert ugye elfutni ilyenkor nincs értelme, mégis hova?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!