Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kivel, mi történt?

Kivel, mi történt?

Figyelt kérdés

Szellemidézéssel kapcsolatban kérdeznék!

Tudom,nagyon veszélyes lehet,nem szívtam semmit,nem megyek pszihológushoz,és lehet,hogy kicsi vagyok!

De szeretném,ha írnátok történeteket,hogy mi történt,megszállt-e valami,csak az a lényeg,hogy ijesztő legyen!! légyszíves írjatok!lehet álmokat is írni!!

2012. ápr. 23. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha akarod tudni,mennyire fejéntaláltad a szöget,írd a nevem után ezt a szót. Áldás
2012. máj. 8. 17:30
 12/18 anonim válasza:
minek irjam?:D
2012. máj. 8. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Hogy ne maradj a mostni szinteden.
2012. máj. 8. 20:36
 14/18 anonim válasza:

te mekkora egy idióta vagy sőt még értelmesen is tudsz érvelni grat.

ha szerinted vannak szellemek és nem csak az elgondolt képzelet világodban, akkor bizonyítsd be addig is pszt... :)

2012. máj. 8. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:
pszt bácsi én megtettem,de olvasni neked kell. Persze csak ha akarod. Írd a goglba a nevem után ezt az egy rövidke szót,hogy Áldás,és mindent megtudsz. Persze csak ha akarod... Különben maradhatsz mostani szinteden
2012. máj. 10. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Amikor olyan tizenegy-két éves voltam, két barátnőmmel mi is próbálkoztunk (vagyis többször is, akkoriban ez volt a trendi, nem a fészbúkozás). Ouija tábla hasonmást is készítettünk A3-as lapból, üvegpoharat vettünk hozzá, amit lefordítva ráhelyeztünk. Egyetlen egy olyan alkalmat tudok mondani, amikor valami történt.

Panelházban laktunk mindhárman, egyik barátnőmnek volt kulcsa az alagsorukhoz, úgyhogy leköltözünk oda. Vittünk gyertyákat, meg a házilag barkácsolt Ouija-táblánk. A földön körbeültük a táblát. Akkoriban halt meg Diana hercegnő, és megbeszéltük, hogy őt fogjuk megidézni (bár arra nem gondoltunk, hogy a magyart nem fogja megérteni :D bár ki tudja, hogy a szellemeknél hogy működik ez). Az a lány, aki az idézést szervezte, pár éve idősebb volt nálunk, ő készült fel az idézés szövegével. Amikor mindent elrendeztünk, lekapcsoltuk a lámpát és csak a gyertyák maradtak égve. Csend volt, sötét. Barátnőm elkezdte a szöveget, ráraktuk egyik kezünket a lefordított pohárra, a szemünket becsuktuk, és nem is tudom hány perc telhetett el, amikor eljutottunk a kérdezős részhez (itt vagy, ki vagy, stb.). Ekkor történt az, hogy mintha áramütés csapott volna át rajtunk, egyszerre rántottuk el a kezünket a pohárról és kinyitottuk a szemünket riadtan, ugyanis mindhárman azt éreztük, hogy a pohár megremegett, mintha el akart volna mozdulni az Igen irányába. Ez volt az a pont, amikor elfújtuk a gyertyát, egy kicsit ültünk a sötétben, elmondtuk egymásnak, hogy mit éreztünk, aztán összepakoltunk mindent és elhúztunk onnan a francba, és soha többet nem is próbálkoztunk ilyesmivel.

Lehet, hogy nem tűnik ijesztőnek, de az volt.

2012. máj. 12. 22:08
 17/18 anonim válasza:
nálam egyszer bejött: reggel felkelek, első gondolatom a BUNDÁSKENYÉR. 1 órával később anyám felkel, elmomdta, mi volt az első gondolata: BUNDÁSKENYÉR. aztán azt ettünk reggelire XD
2012. máj. 14. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz, nem tudhatod, milyen veszélyeket rejt! Lehet, hogy emiatt nem tanultál meg írni sem, mert túl sok szellemet idéztél, amikor tanulnod kellett volna....
2012. máj. 15. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!