Kivel, mi történt?
Szellemidézéssel kapcsolatban kérdeznék!
Tudom,nagyon veszélyes lehet,nem szívtam semmit,nem megyek pszihológushoz,és lehet,hogy kicsi vagyok!
De szeretném,ha írnátok történeteket,hogy mi történt,megszállt-e valami,csak az a lényeg,hogy ijesztő legyen!! légyszíves írjatok!lehet álmokat is írni!!
te mekkora egy idióta vagy sőt még értelmesen is tudsz érvelni grat.
ha szerinted vannak szellemek és nem csak az elgondolt képzelet világodban, akkor bizonyítsd be addig is pszt... :)
Amikor olyan tizenegy-két éves voltam, két barátnőmmel mi is próbálkoztunk (vagyis többször is, akkoriban ez volt a trendi, nem a fészbúkozás). Ouija tábla hasonmást is készítettünk A3-as lapból, üvegpoharat vettünk hozzá, amit lefordítva ráhelyeztünk. Egyetlen egy olyan alkalmat tudok mondani, amikor valami történt.
Panelházban laktunk mindhárman, egyik barátnőmnek volt kulcsa az alagsorukhoz, úgyhogy leköltözünk oda. Vittünk gyertyákat, meg a házilag barkácsolt Ouija-táblánk. A földön körbeültük a táblát. Akkoriban halt meg Diana hercegnő, és megbeszéltük, hogy őt fogjuk megidézni (bár arra nem gondoltunk, hogy a magyart nem fogja megérteni :D bár ki tudja, hogy a szellemeknél hogy működik ez). Az a lány, aki az idézést szervezte, pár éve idősebb volt nálunk, ő készült fel az idézés szövegével. Amikor mindent elrendeztünk, lekapcsoltuk a lámpát és csak a gyertyák maradtak égve. Csend volt, sötét. Barátnőm elkezdte a szöveget, ráraktuk egyik kezünket a lefordított pohárra, a szemünket becsuktuk, és nem is tudom hány perc telhetett el, amikor eljutottunk a kérdezős részhez (itt vagy, ki vagy, stb.). Ekkor történt az, hogy mintha áramütés csapott volna át rajtunk, egyszerre rántottuk el a kezünket a pohárról és kinyitottuk a szemünket riadtan, ugyanis mindhárman azt éreztük, hogy a pohár megremegett, mintha el akart volna mozdulni az Igen irányába. Ez volt az a pont, amikor elfújtuk a gyertyát, egy kicsit ültünk a sötétben, elmondtuk egymásnak, hogy mit éreztünk, aztán összepakoltunk mindent és elhúztunk onnan a francba, és soha többet nem is próbálkoztunk ilyesmivel.
Lehet, hogy nem tűnik ijesztőnek, de az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!