Szellem, vagy mi ez?!
Pár héttel ezelőtt kezdődött ez velem. Egyik késő este ültem
a gép előtt, és egyszer csak mintha valaki vagy valami hozzámért volna, de csak egy pillanat erejéig. Na ezzel még
úgy nem is foglalkoztam, nem érdekelt, de arra lettem figyelmes, hogy ez mára mindennapossá vált, és főleg éjjel fordul elő, mindig valaki vagy valami hozzámér, és erre az
egészre nem találok magyarázatot. Mi lehet ez? Bevallom őszintén kicsit kezd idegesíteni, mert nincs nyugtom tőle.. légyszi, azért vedd komolyan!
Nincsenek szellemek.
Képzelet, hallucináció a fáradtságtól, kilavatlanságtól, ilyenkor néha, spontán az izmok is összehúzódnak picit, olyan érzetet keltve mintha....Lehetett még
huzat, légmozgás, rovar, bármi.
Nyugi
Velem is előfordul ilyen, de én egy kisebb helyi izomrángásra fogom. Sőt nálam van olyan is, hogy kb 10-15 centi hosszan olyan érzés, mintha valaki erősebben lehúzná a kezét a testemen. De szerintem ez is csak bennem valami, már hozzászoktam. Ezek mindig este vannak nekem is. Mondjuk a húzásos dolog elég érdekes érzés, lehet az is szellem, de nem akarom magam kikészíteni ilyennel.:D
Hogy érzed, hogy hozzád ér? Megbök, megsimít, megszorít? Ha biztos nem izomrángás, akkor próbálj meg akkor sem foglalkozni vele. Lehet, hogy csak idegesíteni akar.
én nem hiszek az ilyenekben,meg nem is akarok,de egyszer történt velem is hasonló o.O
épp néztem a végsőállomást,már nemtom hanyadik része volt,egy csaj meg egy csávó volt benne,asszem vmi egyetemisták voltak..és a csaj látta előre a halálukat,szólni akart vmi focista gyereknek,aki a konditerembe volt,figyelmeztették,de ugye nem hallgatott rájuk-.-aztán meghalt,és kifelé menet a lány mondta a fiúnak,a szövegre nem pontosan emlékszek,de így volt vhogy:
-más örülne ha látna ilyet,vagy szellemet
és akkor megszólalt egy hang,talán férfié halkan h :
-szeelleemet
o.o"kővé dermedtem,asse tudtam h mit csináljak,gyors kikapcsoltam a tv-t,és próbáltam aludni
Köszi a válaszokat és köszönöm az észrevételeket is!
Majdnem mindegyikőtökkel egyetértek, szerintem is ez
inkább valami téveszme lehet, vagy különös érzet, amit
még azelőtt nem produkált a test, de nem zárom ki a
misztikum lehetőségét sem!
Csak azért kérdeztem, mert eleinte nagyon zavarba ejtő
érzést keltett bennem, mintha a mosdóba is utánam jönne valaki "leselkedni"..
utánanéztem, és szerintem egy fajta paranoia állhat
a háttérben, téveszmék, képzelgés.. de továbbra is várom az üzenteket, szívesen osztom meg ezt bárkivel!
Igen? És mi történt?
Mikor történt?
Értem, köszi, hogy válaszoltál!
Hihetetlen, és mi volt a reakciód,
nem tűnt elképesztőnek, úgy értem,
az a gondolat, 'hogy ilyen van'?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!