Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellem, vagy mi ez?!

Szellem, vagy mi ez?!

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt kezdődött ez velem. Egyik késő este ültem

a gép előtt, és egyszer csak mintha valaki vagy valami hozzámért volna, de csak egy pillanat erejéig. Na ezzel még

úgy nem is foglalkoztam, nem érdekelt, de arra lettem figyelmes, hogy ez mára mindennapossá vált, és főleg éjjel fordul elő, mindig valaki vagy valami hozzámér, és erre az

egészre nem találok magyarázatot. Mi lehet ez? Bevallom őszintén kicsit kezd idegesíteni, mert nincs nyugtom tőle.. légyszi, azért vedd komolyan!

2012. máj. 22. 03:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
Igen szellem volt.Ne idegeskedj,mikor megjelenik majd eltünik.
2012. máj. 22. 05:35
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Nincsenek szellemek.

Képzelet, hallucináció a fáradtságtól, kilavatlanságtól, ilyenkor néha, spontán az izmok is összehúzódnak picit, olyan érzetet keltve mintha....Lehetett még

huzat, légmozgás, rovar, bármi.

Nyugi

2012. máj. 22. 09:17
 3/19 anonim ***** válasza:

Velem is előfordul ilyen, de én egy kisebb helyi izomrángásra fogom. Sőt nálam van olyan is, hogy kb 10-15 centi hosszan olyan érzés, mintha valaki erősebben lehúzná a kezét a testemen. De szerintem ez is csak bennem valami, már hozzászoktam. Ezek mindig este vannak nekem is. Mondjuk a húzásos dolog elég érdekes érzés, lehet az is szellem, de nem akarom magam kikészíteni ilyennel.:D

Hogy érzed, hogy hozzád ér? Megbök, megsimít, megszorít? Ha biztos nem izomrángás, akkor próbálj meg akkor sem foglalkozni vele. Lehet, hogy csak idegesíteni akar.

2012. máj. 22. 09:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Jól mondja a 2. és 3.
2012. máj. 22. 10:05
 5/19 anonim válasza:

én nem hiszek az ilyenekben,meg nem is akarok,de egyszer történt velem is hasonló o.O

épp néztem a végsőállomást,már nemtom hanyadik része volt,egy csaj meg egy csávó volt benne,asszem vmi egyetemisták voltak..és a csaj látta előre a halálukat,szólni akart vmi focista gyereknek,aki a konditerembe volt,figyelmeztették,de ugye nem hallgatott rájuk-.-aztán meghalt,és kifelé menet a lány mondta a fiúnak,a szövegre nem pontosan emlékszek,de így volt vhogy:

-más örülne ha látna ilyet,vagy szellemet

és akkor megszólalt egy hang,talán férfié halkan h :

-szeelleemet

o.o"kővé dermedtem,asse tudtam h mit csináljak,gyors kikapcsoltam a tv-t,és próbáltam aludni

2012. máj. 22. 13:37
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és köszönöm az észrevételeket is!

Majdnem mindegyikőtökkel egyetértek, szerintem is ez

inkább valami téveszme lehet, vagy különös érzet, amit

még azelőtt nem produkált a test, de nem zárom ki a

misztikum lehetőségét sem!

Csak azért kérdeztem, mert eleinte nagyon zavarba ejtő

érzést keltett bennem, mintha a mosdóba is utánam jönne valaki "leselkedni"..

utánanéztem, és szerintem egy fajta paranoia állhat

a háttérben, téveszmék, képzelgés.. de továbbra is várom az üzenteket, szívesen osztom meg ezt bárkivel!

2012. máj. 22. 18:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Én nem nézek horror filmeket,de nálam is volt már hasonló éjszaka.Arra ébredtem,hogy hideg levegő végig futott a testemen több alkalommal.Majd mär,nem bírtam tovább aludni és gondoltam ki megyek a konyhába inni.Valami szokatlanra lettem figyelmes.Egy szellem állt a hálószoba ajtajánál és intet menjek oda.Azt kell,hogy mondjam nagyon megijedtem,de úgy voltam vele,egy szellem nem tud bántani!Ahogy odaértem valami fehér füstben elpárolgott.Még soha életemben nem láttam még ilyet csak akkor,se azóta!Aztán mainapig pontosan tudom,hogy milyen ruha volt rajta és szép hosszúhaja.Nem tudom ki lehetett!
2012. máj. 22. 21:03
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen? És mi történt?

Mikor történt?

2012. máj. 22. 23:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Kb. 4 éve történt,de azóta még nem tapasztaltam hasonlót.
2012. máj. 23. 10:00
 10/19 A kérdező kommentje:

Értem, köszi, hogy válaszoltál!

Hihetetlen, és mi volt a reakciód,

nem tűnt elképesztőnek, úgy értem,

az a gondolat, 'hogy ilyen van'?!

2012. máj. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!