Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szellemektől és a kígyóktol...

A szellemektől és a kígyóktol való félelmemet hogy tudom legyőzni?

Figyelt kérdés
Mind a 2töl halálosan félek,a normális válaszokat előre is köszönöm.
2012. máj. 1. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs értelme a kígyóktól félni. Ne fogdosd őket ha nem akarod, ha pedig véletlenül rálépsz egy mérges kígyóra, akkor már úgyse lesz időd félni, csak megijedni.
2012. máj. 3. 22:46
 12/17 A kérdező kommentje:
hát oké:D de akkor is félelmetesek.
2012. máj. 4. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem igazán vannak mérges kígyók, ha jól rémlik, 3 féle viperafaj létezik, amelyik károkat tudna okozni benned, de ha nem jársz sűrűn kirándulni azokra a helyekre, ahol tanyáznak, akkor nem igazán fogsz velük találkozni. A siklók nem bántanak, valószínűleg jobban fél tőled, mint te tőle, úgyhogy ha közel kerültök egymáshoz, el fog kúszni jó gyorsan. Pár napja pont jöttünk haza barátommal, és a "rövidebb úton" át kell vágnunk egy kis réten. Barátom egyszer csak hatalmasat ugrott és ordított, mert elkúszott mellette egy kb. 10 centiméteres mezei sikló.:) Kígyóknál egyszerűen csak gondolj arra, hogy mennyivel nagyobb vagy náluk, és hogy igen elenyésző az esély arra, hogy egy halálos méreggel rendelkező kígyóba fogsz botlani az utcákon.

A szellemek már más tészta. Én elég lelki sérült gyerek voltam ilyen szempontból. A szüleim még elég fiatalon vállaltak engem és az öcsémet, apukámnál nem volt még meg az a szülői felelősségtudat, és engedte, hogy nézzem a horror filmeket. Ennek az lett a következménye, hogy úgy 10 éves koromig rettegtem a sötéttől és a sötétségben lakozó (nemlétező) lényektől, csak úgy tudtam aludni, hogy a fejemre húztam a takarót, és még vécére is takaróval mentem ki, és út közben minden villanyt felkapcsoltam. Úgyhogy ezt a fajta rettegést meg tudom érteni. Én úgy győztem le a félelmet, hogy tudatosítottam magamban, hogy amit a filmekben látok, meg könyvekben olvasok, az nem igaz. Ami nappal nincs ott, az éjjel sincs.

Egyébként én hiszek a szellemek létezésében, és néha még most is előtörnek a félelmeim. Legutóbb úgy kezeltem, hogy elvégeztem egy lakástisztító mágiát, felírtam pirossal egy csomó otthont védő istenség nevét a szobám ajtajára, és utána máris sokkal jobban éreztem magam.

2012. máj. 12. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Fogj egy siklót, ülj ki a temetőbe oszt csókolgasd! :D:D:D:D
2012. máj. 14. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
(én vok az utolsó) és ha nem fostad össze magad meggyógyultál :D:DD:D
2012. máj. 14. 20:42
 16/17 A kérdező kommentje:
a siklófogásnál beszartamXDXD
2012. máj. 14. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
utolso elöttinek : magyarorszagon 1 fajta mérges kigyó él (még él egy másik de az csak rezervatumban) , olyan nem létezik hogy mezei sikló... és még sorolhatnám
2012. máj. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!