Hogy győzhetem le a félelmemet?
Hipnózissal esetleg. Sok esetben értek el sikereket embereknél a fóbiáik legyőzésében. Beszéld meg a szüleiddel és keressetek meg egy szakembert.
Régebben én is féltem. Nekem megoldást jelentett, hogy bekapcsolva hagytam mindig egy kislámpát, vagy az akváriumot.
Mifelénk nem a szellemektõl kell félni, hanem a cigányoktól. Van nállad egy 10 forintos, akkor elveszik az életedet!
Amúgy nem részesei a fizikai válóságnak, úgyhogy nincs mitõl félned.
Kineziologus, hipnotizör segithet.
Sajat magad: agykontrollban van erre egy technika, ehhez javasolnam mindenkeppen a tanfolyamot. Belsö utazas cimü könyv is segithet.
Minden modszer lenyege, hogy visszaemlekezel a multra, kiderited, mi okozza ezt. Elöször megtudni, mi okozza, majd elfogadni, hogy ez van, szembenezni a problemaval (es nem menekülni elöle). Ezutan magatol is oldodik a dolog, tehat fokozatosan jobb lesz, de ra lehet segiteni agykontrollal, ill. a kineziologus oldasakor ö elmondja, hogyan. Agykontrollal az a lenyege, hogy elöször elkepzeled, hogy nyugodtan alszol.
A masik, hogy racionalisan tudd: mivel ott nincs semmi, semmi alapja a felelmednek. A hötagulas, nappal-ejszakai hövaltozas miatt adhat ki hangot a fa butorzat, padlo...stb. Ezen kivül, ebben a dimenzioban nincs ott semmi, masik dimenzio meg ebböl a szempontbol nem erdekes, mert valojaban meg SOHA SENKIt nem erintettek meg.
Ha nagyon olyan erzesed van, h valaki ott van (alt.egy bizonyos helyen mindig), egyszerüen küldd el minden este. Ha ugy erzed, nem hasznal, tisztittasd meg a hazat hozzaertövel, akiben megbizol (pappal, hozzaertö termeszetgyogyasszal). bioenergetikussal). Csak hogy jol erezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!