Elengednétek? Mivel győzhetem meg a szüleim?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Rocker vagyok és 15 leszek áprilisban, szeretnék elmenni a jövőre a Rockmaratonra. Az úton vonattal csak 2 átszálás lenne.Elengednétek?
Tényeg el szeretnék menni :) És úgy gondoltam, hogyha belehúzok a tanulmányi eredményeim javításával, akkor elengednének talán, mivel "segíthetek" még magamon ez ügyben?(hogy elmehessek)
14/L
2011. dec. 22. 00:32
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarnak elengedni, tótágast is állhatsz....
2/8 anonim válasza:
Nem fognak elengedni és igazuk van. Szerezz egy felnőttebb ismerőst akiben megbíznak és vele elengednének. Vagy vetess velük egy GPS-es telefont ami mindig elküldi merre jársz, és Skypon óránként bejelentkezel, de egyedül nem fognak elengedni ez tuti :)
3/8 anonim válasza:
Talán ódivatú vagyok, de 14 évesen (15 is!) túl fiatalnak gondollak egy ilyen bulihoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Még nem kérdeztem, de tudom, anyám ellenezném ,nevelőfaterom sztem megengedné, faterom meg nem igazán izgatja
köszi a válaszokat
2011. dec. 22. 16:42
5/8 A kérdező kommentje:
azért is szeretnék mert ez lesz az utolsó.:(
2011. dec. 22. 16:44
6/8 anonim válasza:
Nincs valami ismerősöd, aki idősebb, és jár rockmaratonra?? amúgy velem jön anyukám is, mert ő is az ilyen műfajt szereti. Szinte nem is találkoztunk egész héten, csak reggel a sátornál, meg néha-néha összefutottunk:)
7/8 A kérdező kommentje:
Az jó, bár az anyám nem jönne el velem :(
2012. jan. 7. 10:13
8/8 anonim válasza:
Meggyőzni?Semmivel. Max ha lenne valaki aki (idősebb) aki elkísér és ismerik. Bár szerintem nem nagy dolog, 15 évesen az ember elboldogul egy vonatos utazáson de hát a (jó)szülők már csak ilyenek.Akkor is féltenek ha kölyökként egy kis időre elcsavarogsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!