Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az betegség, vagy valami...

Az betegség, vagy valami lelki ok ha magamnak beszélek?

Figyelt kérdés

A múlthéten sütöttem sütit, épp kavargattam a tésztát, és halkan magamnak mondogattam, hogy mi hiányzik még belőle, aztán mondtam hogy jó, biztosan nem hagytam ki semmit. Erre a nővérem kérdezte hogy mit mondtam mert nemértette, és én montam h semmi, csak magamnak beszélek. ő erre azt monta hogy ez nem normális, szerinte valami betegség. ez gyakran van így, ha ehyedül vagyok, ha ne. úgy beszélek magamnak mintha a nővéremmel beszélgetnék...ez normális?

köszi J/16

2012. febr. 4. 19:23
1 2
 11/15 Ricsi14 válasza:

Hiába is mondjátok, azért ez mégsem teljesen normális !!

És az , hogy az utcán is látni sajnos egyre gyakrabban ilyet, az még nem jelenti azt, hogy ez így rendben van !

Orvostól kéne megkérdezni !!!

2012. febr. 15. 08:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem inkább az érdekelne, mi az hogy J/16. 16 éves Jány vagy mi? Amúgy a hugom is szokott néha, bár őt mindig mindenki basztatja, mert kicsikét bolond, de ez csak azért van, mert anyáméknak ő a kedvence, mi meg utáltuk, hogy akármikor szemtelenkedett velünk, anyáék mindig őt védték. De már elkezdett kamaszodni és komolyodni, és már nem csinálja. Nem tudom, normális vagy-e, de lehet hogy csak nagyon egyedül érzed magad, vagy mondjuk Gollam újjászületett benned. Szerezz egy pasit, aki szeret és törődik veled, hátha megoldódik. A nagyszülők is akkor kezdenek el magukban beszélni, mikor meghal a másik nagyszülő, mert akkor egyedül kell élniük egy házban, és nincs kihez szóljanak.
2012. febr. 15. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem betegség csak hangosan gondolkodtál :P.

Tedd némára az agyad hangjait aztán nyomjad tovább a dumát ;D.

2012. febr. 16. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez tök normális! :D Én is néha elvitatkozom magammal xD
2012. febr. 21. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
20:07 Ott a pont! :D Hangosan gondolkodni mindenki szokott :)
2012. febr. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!