Meditáció közbeni furcsa érzés, mi lehet?
Figyelt kérdés
Ritkán meditálok, de minden alkalommal egy idő után úgy érzem, mintha a testem megtelne energiával, főleg mellkas tájékán, ilyenkor a szívverésem is szaporább lesz. Tapasztaltam ilyenkor már zörejeket is amiket úgy vélem, hogy nem a fizikai sík okozott (mindig alváskor csinálom, semmi zaj nem érhet szinte, max hőtágulás). Egyszer-kétszer a szememen pedig "feljövő" fényt látok, ami egyből elmúlik általában. Veletek már fordult elő ilyen? Mivel magyarázható?2012. jan. 22. 02:05
11/11 anonim válasza:
Egyik szavad a másikat. Szerintem egyáltalán nem gondolkoznak az emberek, csak van az agyukban egy "program" és aszerint élnek. Épp ettől birkák, mert nem gondolkoznak! Érted?? Azt hiszed te okos vagy kérdező, holott közbe meg nagyon nem! 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!