Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Meditáció közbeni furcsa...

Meditáció közbeni furcsa érzés, mi lehet?

Figyelt kérdés
Ritkán meditálok, de minden alkalommal egy idő után úgy érzem, mintha a testem megtelne energiával, főleg mellkas tájékán, ilyenkor a szívverésem is szaporább lesz. Tapasztaltam ilyenkor már zörejeket is amiket úgy vélem, hogy nem a fizikai sík okozott (mindig alváskor csinálom, semmi zaj nem érhet szinte, max hőtágulás). Egyszer-kétszer a szememen pedig "feljövő" fényt látok, ami egyből elmúlik általában. Veletek már fordult elő ilyen? Mivel magyarázható?

2012. jan. 22. 02:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Megszált az ördög. Hangosan mond hogy távozz Lucifer és újra szabad leszel. Meditáció közben írd ki testedre hogy busy (foglalt) és akkor nem szál meg.
2012. jan. 22. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Az olvasottak alapján úgy látom te csak úgy meditálsz.., előtte le kell földelned az energiáid hogy úgymond megtisztulj és elfeledd az aznapi gondolataid.. Először földeld le és egyensúlyozd ki az energiádat... ez a lényege
2012. jan. 22. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
:D ekkora baromságot
2012. jan. 22. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
kérdező jó helyen kapizsgálsz :) idáig már többen eljutottak, szerinted nappal nyitva van a szemed? .)
2012. jan. 22. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már többször ilyen érzésem, talán ez az "extázis", mikor gigantikus nagyságú intelligencia szabadul fel. Egyébként a meditatív ember sokkal élénkebb, frissebb, boldogabb, mint a többi ember. A "kikapcsoló gomb" felfedezése nagy kincs! ;)
2012. jan. 23. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
10%
:D kikapcsoló gomb ez nem jó hasonlat, a valóság ott van mindenki szeme előtt csak nem látja :) aki megfejti rajtam kívül a talányt az okos ember.)
2012. jan. 24. 08:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, ott van mindenki előtt. De a meditáció nagyban segít a kevésbé tudatos embereknek. Nekem is néha jól esik egy-egy meditáció, annyira elmélyülök, hogy utána sikerül önmagam lennem, nem az egóm, nem az érzelmeim, érzéseim irányítanak, hanem én irányítom saját magam. Motivációm és életkedvem is jobb lesz, úgy egy hangban vagyok a világgal, a szilánkot az agyamban, a szürkeséget a hétköznapból kimossa. Szerencsére nagyon ritkán van szükségem meditációra.

Úgy vélem nem vagy vele tisztában, mivel ilyet írsz: nagyon sok ember (a közeli ismerőseim 9/10-ede minimum) nem tud gondolkodás nélkül élni. Pedig ha gondolkodsz, akkor eltakarod a valóságot a szemeid elől. Lemaradsz arról, ami épp akkor történik, abban a pillanatban. Az emberekbe annyira beleépült a gondolkodás folyamata, hogy természetesnek tartja, miközben abnormális, bármennyire is ésszerűnek tűnik a mai világban. Csak gátol a valóságban való tartózkodásban. A legtöbb ember nem tudja szabályozni a gondolkodását, mert nem tudatos. Birkák. Gondolkoznak egész nap. Nem látják a kikapcsoló gombot.

2012. jan. 24. 19:23
 8/11 anonim válasza:
5%
mekkora hülyeség xD
2012. febr. 3. 14:33
 9/11 anonim válasza:
En is pont ezt ereztem. A szemhejamon nekem is kisulesek voltak, remegett a mellkasom es valami hihetetlen boldogsag ontott el. Nagyon racionalis, materialista vagyok, ezert nagyon meglepodtem. Nem olyan mint egy orgazmus, de hasonlo. Ket hete meditalok csak es nem ez volt a celom. Utana teljesen megnyugodtam.
2017. jan. 31. 17:08
 10/11 anonim válasza:

A 8-as válaszolónak azt üzenem, hogy gondolkozzon és kutasson is néha, valószínűleg sosem próbált még meditálni.

Kedves kérdező!

Ez egy nagyon jó jel, folytasd tovább! Emelkedik a rezgésszinted, fejlődsz spirituálisan, ezek a jelek erre utalnak. Ha leírnád, hogy pontosan hogyan meditálsz többet tudnék mondani.

2017. jan. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!