Meditáció közbeni furcsa érzés, mi lehet?
Igen, ott van mindenki előtt. De a meditáció nagyban segít a kevésbé tudatos embereknek. Nekem is néha jól esik egy-egy meditáció, annyira elmélyülök, hogy utána sikerül önmagam lennem, nem az egóm, nem az érzelmeim, érzéseim irányítanak, hanem én irányítom saját magam. Motivációm és életkedvem is jobb lesz, úgy egy hangban vagyok a világgal, a szilánkot az agyamban, a szürkeséget a hétköznapból kimossa. Szerencsére nagyon ritkán van szükségem meditációra.
Úgy vélem nem vagy vele tisztában, mivel ilyet írsz: nagyon sok ember (a közeli ismerőseim 9/10-ede minimum) nem tud gondolkodás nélkül élni. Pedig ha gondolkodsz, akkor eltakarod a valóságot a szemeid elől. Lemaradsz arról, ami épp akkor történik, abban a pillanatban. Az emberekbe annyira beleépült a gondolkodás folyamata, hogy természetesnek tartja, miközben abnormális, bármennyire is ésszerűnek tűnik a mai világban. Csak gátol a valóságban való tartózkodásban. A legtöbb ember nem tudja szabályozni a gondolkodását, mert nem tudatos. Birkák. Gondolkoznak egész nap. Nem látják a kikapcsoló gombot.
A 8-as válaszolónak azt üzenem, hogy gondolkozzon és kutasson is néha, valószínűleg sosem próbált még meditálni.
Kedves kérdező!
Ez egy nagyon jó jel, folytasd tovább! Emelkedik a rezgésszinted, fejlődsz spirituálisan, ezek a jelek erre utalnak. Ha leírnád, hogy pontosan hogyan meditálsz többet tudnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!