Nem tudom mi ez a furcsa érzés évek óta Nálatok hogy van ez? (bőv. Lent)
Gyerekkorom óta odavagyok a világűrért.A bolygókért, csillagokért, Minden ami ehhez kapcsolódik.
És mostanában egyre erősebbek az érzéseim.Régebben is sokat gondolkodtam ezen, milyen lenne, ha egy másik bolygón élnék. Milyen lenne, ha a világűrben lehetne utazgatni?
Ha tehetem akkor mindig bámulom az eget.
Úgy érzem, hogy itt nekem nem jó.Egyáltalán. Szeretnék valahol máshol lenni. Nem tudom, hogy ez az érzés miért alakult ki bennem de azt tudom, hogy gyerekkorom óta így érzek. ÉS semmi nem változott. Csak erősödött.
Van valaki aki még így érez??
Üdvözöllek a "földönkívüliek" klubjában :-)
Sokan vannak akik úgy éreznek mint te.
Pl. Müller Péter is sokat írt egy fajta idegenség-érzetről, arról, hogy sokan érzik, tudják, hogy az igazi otthonunk nem itt van.
Gustav Mahler (zeneszerző, karmester) ezt vallotta: "Mein ganzes Leben ist ein großes Heimweh" Az egész életem egy hatalmas honvágy.
A megkötözött Krisztus Pilátus előtt kijelentette: Az én országom nem e világból való!
Sok-sok ilyen példa van, az érzés gyökerét is ismerem, de majd később, és hátha megírja más.
Ez eleg erdekes , en is igy vagyok vele .
Mindha nem itt kene legyek hanem valahol mashol . . .
En is szeretnem tudni hogy miert van ez . . .
19.25-Tudod a gyökerét ennek az érzésnek?:o
Örülök, hogy nem vagyok egyedül:)
Én még azóta sem nőttem ki.
Pandóra??
:D
Ja tényleg.Pedig láttam már az Avatart.=) Nekem még a Pandorum a mostani kedvencem. . .
Én sem mindig gondolok erre, de az érzés az mindig bennem van, változatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!