Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mással is volt ilyen, vagy mi ez?

Mással is volt ilyen, vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Néha fura dolgokra kelek, pl. egyszer arra keltem, hogy csukott szájjal kiabálni próbáltam és még hallottam a saját hangom mikor felébredtem. Meg olyan is volt hogy arra ébredtem, hogy fél oldalra voltam támaszkodva és az öklömmel püföltem a matracot, az is elég fura volt. Azt viszont mindig elfelejtem mit álmodtam.
2012. jan. 7. 00:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja meg olyan is volt egyszer hogy álmomban megláttam egy teljesen hétköznapi dolgot, de iszonyat megijedtem tőle és felriadtam, erősebben vert a szivem és lassabban aludtam vissza. De teljesen indokolatlan volt szerintem a félelem!!
2012. jan. 7. 00:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
velem egyszer olyan történt, hogy álmomban a Fix&Foxi-t olvastam(képregény), és mikor felkeltem a kezem ki volt nyújtva fölöttem, és éppen lapozni akartam XD
2012. jan. 7. 01:08
 3/10 horrendas ambages ca ***** válasza:
100%
Általában a túlzott fáradságtól jönnek elő ezek a dolgok.Szóval még biztos fogsz ilyet tapasztalni életed során.Mert gyakori dolog,ne aggódj. :)
2012. jan. 7. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

XDXDXD 1.-es vagyok

tetszenek a kulcsszavaid XD

én se értem, minek kell bele vessző...

2012. jan. 7. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, igazatok lehet de akkor is fura egy kicsit bár nem zavar

kulcsszavak.... xD alapból idegesít hogy meg kell adni és akkor még válasszam is el, úgy voltam vele, hogy írja már ki a rohadt kérdésem

2012. jan. 8. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó fej vagy. :D

Amúgy amikor még gyerekek voltunk, és egy szobában aludtunk bátyámmal, egy csomószor ébredtem arra, hogy a párnához verdesi a fejét. :D Nincs ebben semmi paraciológia

2012. jan. 9. 10:22
 7/10 A kérdező kommentje:
kösz :D gondoltam amúgy, csak olyan fura arra ébredni hogy a cselekedeteidet még a tudatalattid vagy nemistuddomi irányítja az agyad éber fele meg csodálkozik, hogy mi van. Ez persze elég rövid
2012. jan. 9. 20:13
 8/10 anonim válasza:
Velem is megesett ilyen. A párom halt meg álmomban, és arra riadtam fel, hogy csupa víz a párnám, aztán rájöttem, hogy a könnyeimtől... Képzelheted milyen érzés lehetett. Az álmok gyakran teljesen megfelelnek a valóságnak, főleg ha egyes szám első személyben éled át. Sokszor vannak Orákulum álmaim is. Mikor valami fontos eseményre készülök másnap, álmomban előre átélem az egészet, és gyakran be is jön, valóra válik az én behatásom nélkül is. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni. Ha például már előtte is éltél át hasonlót, azt az agy összekombinálja a számítható jövővel, és eléd rakja amikor alszol. (így néha jósnak érezheti magát az ember)
2012. jan. 16. 10:29
 9/10 Szopomokus válasza:
ojat tuc hogy álmodban kivered??????
2012. febr. 21. 13:57
 10/10 A kérdező kommentje:
jelentem nem
2012. febr. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!