Amióta szakítottam az exemmel folyamatosan vele álmodok, de úgy hogy együtt vagyunk vagy hogy ő épp mással van én meg féltékenykedek. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Pedig én szakítottam, a kapcsolatunk meg nem volt zökkenőmentes és magamban lezártam a dolgot.2012. jan. 2. 21:46
1/7 anonim válasza:
Talán nem zártad le teljesen vagy csak most olyanod van, hogy vele álmodsz. Mennyi idős és lány vagy fiú vagy?
2/7 anonim válasza:
Az ha valakivel álmodsz, azt jelenti, hogy szereted, vonzódsz felé. Elhamarkodott döntés volt vele szakítani és ezt te is így érzed, csak nem hiszed el.
3/7 anonim válasza:
Nem jött mostanában össze valakivel az exed? Lehet, hogy emiatt álmodsz ilyeneket. Mennyi idősek vagytok?
4/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy amióta szakítottunk nem is beszélgettünk. Nem tudok róla szinte semmit. Nekem ez alapból nagyon furcsa volt, mert az eddigi szakítások után azért néha beszélgettem velük, megkérdeztük mi a helyzet. Most meg semmi. Azt sem tudom, hogy jár-e valakivel. (csak ha bizonyos közösségi oldalra kirakná akkor tudnám meg) Egyébként 19 éves vagyok lány, ő pedig nem volt sokkal idősebb.
2012. jan. 3. 23:34
5/7 anonim válasza:
Talán a hiányérzet, hogy ott volt neked annak idején, most meg semmit nem tudsz róla. Próbálj meg vele beszélni, talán megnyugodsz legbelül, hogy mi van vele, aztán elmúlnak ezek az álmok.
6/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen:) Sztem a hianyerzet,talan lelkiismeretfurdalas,ha igazan szeretted,akkor az is valoszinu,hogy meg mindig ott van vhol szived melyen,es ezert jelenik almaidban...ez a tudatalatti :)
7/7 anonim válasza:
Biztos elmúltak már az álmok...vagy mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!