Az apám kamionos és elvitt egy hétre, amikor nem beszéltünk akkor csak bámultam ki a fejemből és nem gondoltam semmire, és olyan lett volna mintha hangokat hallanék de nem a füleimmel, ez így elég furcsa és érthetetlen, és nem ez volt az első néha amikor este az egyik haverommal kinn feküdtünk és néztük a csillagokat akkor is volt már ilyen meg amikor kinn vagyok a szabadba valakivel és nincs körülöttem sok ember vagy zaj akkor is, meg lefekvés előtt is...
Ja és ezek a hangok nem hasonlítottak azokra amilyen ezeknek az embereknek a hangja, és nem tudok visszaemlékezni h mit hallottam
úristenO_O én hiszek az ilyenekben,de foglalmam sincs mit jelent. :( sajnos a többiek majd úgy is nukó választ adnak(nekem is azt adtak amikor ide az ezotériába írtam)
2010. aug. 23. 15:24
2/22 anonim válasza:
Most ne haragudj meg rám,de szerintem menj pszichológushoz,mert ez elég durva...
2010. aug. 23. 15:27
3/22 anonim válasza:
Pszichiáternek meséld el, mert ez skizofrénia gyanús.
2010. aug. 23. 15:28
4/22 anonim válasza:
Én is azt javasolnám, hogy nézesd meg magad. Lehet valami mentális betegség van kialakulóban.
Hozzáteszem én nem utasítom el a szellemek megy ilyenek létezését, de először is racionális magyarázatot kell keresni.
2010. aug. 23. 15:29
5/22 anonim válasza:
Skizofrén vagy! Egy testben két lélek! Ez van , sajnos ezt megsz*vtad! De legalább tudsz sms ezni saját magaddal!
2010. aug. 23. 15:38
6/22 A kérdező kommentje:
de egyáltalán nem zavaró, mert csak akkor van ha tényleg semmire sem gondolok, és ez ritkán van, csak ha unatkozok és nem foglalom le magam valamivel
2010. aug. 23. 15:42
7/22 anonim válasza:
Skizofrénia nem elmezavart jelent? Vagy én tudom rosszul? Egyébként iylenről még nem hallottam, hogy egy testben két lélek...
2010. aug. 23. 15:54
8/22 anonim válasza:
Akkor sem normális dolog.
Lehet ha nem kezelik majd elkezd erősödni és majd szépen elhatalmasodik rajtad. Akkor meg már zavarni fog. Csak késő lesz akkor bánkódni...
De mi szóltunk.
2010. aug. 23. 15:54
9/22 anonim válasza:
2ös személyiséeged van :) szaladás a pszichológushoz,mert csunyaságokra is rávehet az a bizonzos masik hang a fejedben, ennek fele sem tréfa.
2010. aug. 24. 09:51
10/22 anonim válasza:
nem lehet h csaak sípol vagy mitcsinál a füle?
nekem is szokott néha ilyen sípolós hangot adni.Oo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!