Asszem megkattantam, volt ilyen mással is? Lent.
Figyelt kérdés
Az apám kamionos és elvitt egy hétre, amikor nem beszéltünk akkor csak bámultam ki a fejemből és nem gondoltam semmire, és olyan lett volna mintha hangokat hallanék de nem a füleimmel, ez így elég furcsa és érthetetlen, és nem ez volt az első néha amikor este az egyik haverommal kinn feküdtünk és néztük a csillagokat akkor is volt már ilyen meg amikor kinn vagyok a szabadba valakivel és nincs körülöttem sok ember vagy zaj akkor is, meg lefekvés előtt is...
Ja és ezek a hangok nem hasonlítottak azokra amilyen ezeknek az embereknek a hangja, és nem tudok visszaemlékezni h mit hallottam
2010. aug. 23. 15:15
21/22 anonim válasza:
14:40
Nemrég zongorát hallottam:)
Pedig már egy 5-6 éve nem láttam zongorát. :D
22/22 anonim válasza:
Akarom mondani 14:40-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!