Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Asszem megkattantam, volt...

Asszem megkattantam, volt ilyen mással is? Lent.

Figyelt kérdés

Az apám kamionos és elvitt egy hétre, amikor nem beszéltünk akkor csak bámultam ki a fejemből és nem gondoltam semmire, és olyan lett volna mintha hangokat hallanék de nem a füleimmel, ez így elég furcsa és érthetetlen, és nem ez volt az első néha amikor este az egyik haverommal kinn feküdtünk és néztük a csillagokat akkor is volt már ilyen meg amikor kinn vagyok a szabadba valakivel és nincs körülöttem sok ember vagy zaj akkor is, meg lefekvés előtt is...

Ja és ezek a hangok nem hasonlítottak azokra amilyen ezeknek az embereknek a hangja, és nem tudok visszaemlékezni h mit hallottam

2010. aug. 23. 15:15
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Ilyen velem is volt és nem sípol a fülem. Nem vagyok idióta, nem vagyok pszichológiai eset.

Olyan, mintha belülről hallanám. Nagyon érdekes. Csak nekem dallam volt. Mintha angyalkák énekeltek volna. Nem tudom máshoz hasonlítani.

2010. aug. 24. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Te voltál vele orvosnál?
2010. aug. 24. 14:12
 13/22 anonim válasza:
Én? Nem voltam. De itt nincs is orvos, mivel faluban lakom.
2010. aug. 24. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Akkor teljes bizonyossággal nem jelentheted ki, hogy nem vagy pszichológiai/pszichiátriai eset....

Azért angyalkák énekét hallani a fejedben nem teljesen hétköznapi, megszokott, normális dolog.

2010. aug. 24. 14:38
 15/22 anonim válasza:
Nem vagyok beteg, 13 éves vagyok csak és csak egyszer fordult elő.
2010. aug. 24. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor reméljük, hogy többször nem lesz ilyen a későbbiekben.
2010. aug. 24. 14:48
 17/22 anonim válasza:
úristen ilyen velem is sokszor szokott lenni!! Eddig azt hittem csak én tudok ilyet. De nagyon jó érzés! (nekem legalábbis) De volt már olyan is hogy pl, lefekszek az ágyra. És gondolok valami tök jóra, (általában kitalálok egy történetet, és az "végigképzelem", és olyankor annyira beleélem magamat, hogy olyan mintha tényleg megtörténne, és az a furcsa, hoy ilyenkor MINDIG megy a szobában a TV, és nem hallom :S semmit nem érzékelek a kinti világból. Az a durva hogy hogy szokott olyan lenni, hogy ilyenkor nyitva marad a szemem, és anyuék ilyenkor mindig megijednek mert nem érzékelek semmit xD:SBocsi hogy hosszú lett°O =)
2010. aug. 25. 13:00
 18/22 anonim válasza:
"A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel." ...nem tudom mi lehet ez nálad de az unokatesóm is olyan h neki a fejébe beszélnek,és olyan mintha a tv-be beszélnének,v is azokat hallja.
2010. aug. 25. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
a pszihomókus nem old meg semmit(nem tapasztalatból mondom) elkérnek egy halom pénzt arra h. vmi hülyeséget mondjanak.szerintem inkább képzeld szellemnek mint annak h. beteg vagy.
2010. aug. 30. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:
én elmennék orvoshoz..nem rosszból mondom
2010. szept. 14. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!