Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitol lehet ez? Massal is...

Mitol lehet ez? Massal is elofordul?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek,takaritasbol.Mindig csak akkor fordul elo velem,ha dolgozom.Hirtelen azon kapom magam,hogy kulonbozo eletkepeket latok,hallok,csak par masodpercig tart,es mire eszbe kapok,el is felejtem,es nem tudok ra vissza emlekezni.
2010. aug. 17. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult ez sokszor

=/

Csak sajnos a választ nem tudom miért

2010. aug. 17. 23:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismerős. Volt idő, mikor erőltettem, és semmi, mikor meg nem, csőstül. Gőzöm sincs, hogy vagy mitől történik, de nem ritka, hogy ezek az élethelyzetek nem sokkal később valósággá válnak.
2010. aug. 18. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

mesélnek neked a tárgyak, helyszínek. Ez a látás egy formája.

Elvileg emlékezhetsz rájuk, javaslom gyakorold :)

2010. aug. 18. 09:18
 4/12 anonim ***** válasza:

a takarítás egy nem könnyű fizikai munka...

lehet, hogy te takarítás közben vagy képes kikapcsolni, és akkor jönnek elő ezek a képek.

de akármikor jönnének elő, mindig van valami jelentősségük! nem véletlenül jelennek meg, és szerintem foglalkoznod kéne velük :):):)

keress fel valami szakértőt, de NE olyat, aki hirdeti magát!!! inkább ismeretség útján próbálj ilyen szempontból keresgélni!

2010. aug. 21. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
21.35-milyen szakértőt lehetne felkeresni ezügyben??
2010. aug. 21. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez a szakértő engem is érdekelni, velem is előfordult már ugyanez.

De velem olyan is volt, hogy megláttam a "jövőt".Ezt azért tettem idézőjelbe, mert ilyenkor valami nagy dologra gondolnak az emberek és rögtön leoltanak :)

Szóval láttam pár részletet ami meg is történt. Az volt a fura h amikor "láttam" még a történés elött, akkor sötét "alakok" is voltak benne akik figyeltek.És inkább arra is koncertráltam. Nos abban biztos vagyok, hogy valójában nem voltak ott :) De azért érdekes volt.

2010. aug. 21. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

ne törődj a sötét alakokkal :D azokat mindig le kell sz@arni és pozitívan gondolkodni :D

a szakértőt úgy értem, hogy...

nem konkrétan xD hanem inkább... vannak olyan emberek, akik rejtőznek, teljesen átlagos életet élnek, és csak akkor fedik fel kik is ők valójában, mikor segítséggel fordulunk hozzájuk.

így értelemszerűen, ők nem hirdetik magukat.

nagyon nehéz ilyen embert találni, és ha találunk, akkor azonnal "harapjunk rá" xD

2010. aug. 21. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:

22.36-

vannak ilyenek?:o

te tudsz ilyen szakemberekről??

holvannak? én is ráakarok harapni egyre xD

:):DDD

na?

2010. aug. 21. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:

nem is hinnéd mennyien :DDD

de azért nem özönlenek xD

és hát... mivel szolnoki vagyok, csak itt tudok :/

2010. aug. 21. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:

22.51-

És ezek pontosan milyen szakemberek??

Milyen emberek fordulnak hozzájuk??

Mivel kapcsolatban fordulhatnak hozzájuk??

:D:D

LÉgyszi válaszolj még ezekre köszi:)

2010. aug. 22. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!