Mitol lehet ez? Massal is elofordul?
Velem is előfordult ez sokszor
=/
Csak sajnos a választ nem tudom miért
mesélnek neked a tárgyak, helyszínek. Ez a látás egy formája.
Elvileg emlékezhetsz rájuk, javaslom gyakorold :)
a takarítás egy nem könnyű fizikai munka...
lehet, hogy te takarítás közben vagy képes kikapcsolni, és akkor jönnek elő ezek a képek.
de akármikor jönnének elő, mindig van valami jelentősségük! nem véletlenül jelennek meg, és szerintem foglalkoznod kéne velük :):):)
keress fel valami szakértőt, de NE olyat, aki hirdeti magát!!! inkább ismeretség útján próbálj ilyen szempontból keresgélni!
Igen ez a szakértő engem is érdekelni, velem is előfordult már ugyanez.
De velem olyan is volt, hogy megláttam a "jövőt".Ezt azért tettem idézőjelbe, mert ilyenkor valami nagy dologra gondolnak az emberek és rögtön leoltanak :)
Szóval láttam pár részletet ami meg is történt. Az volt a fura h amikor "láttam" még a történés elött, akkor sötét "alakok" is voltak benne akik figyeltek.És inkább arra is koncertráltam. Nos abban biztos vagyok, hogy valójában nem voltak ott :) De azért érdekes volt.
ne törődj a sötét alakokkal :D azokat mindig le kell sz@arni és pozitívan gondolkodni :D
a szakértőt úgy értem, hogy...
nem konkrétan xD hanem inkább... vannak olyan emberek, akik rejtőznek, teljesen átlagos életet élnek, és csak akkor fedik fel kik is ők valójában, mikor segítséggel fordulunk hozzájuk.
így értelemszerűen, ők nem hirdetik magukat.
nagyon nehéz ilyen embert találni, és ha találunk, akkor azonnal "harapjunk rá" xD
22.36-
vannak ilyenek?:o
te tudsz ilyen szakemberekről??
holvannak? én is ráakarok harapni egyre xD
:):DDD
na?
nem is hinnéd mennyien :DDD
de azért nem özönlenek xD
és hát... mivel szolnoki vagyok, csak itt tudok :/
22.51-
És ezek pontosan milyen szakemberek??
Milyen emberek fordulnak hozzájuk??
Mivel kapcsolatban fordulhatnak hozzájuk??
:D:D
LÉgyszi válaszolj még ezekre köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!