Azzal kezdeném, hogy ez nem kamu. Azért teszem fel ezt a kérdést mert nem tudom hogy ez mi. Lehet ez hülyén hangzik, és azt hiszitek becsavarodtam de leírom, megálmodok bizonyos dolgokat. Konkrét példák: egyszer még régebben, azt álmodtam hogy ez osztálytársam meg fog halni, vagy valami rossz történik az osztályba, vagy inkább a suliba. Rá körülbelül egy hétre, az egyik osztálytársam meghalt. De volt olyan is hogy azt álmodtam, hogy az egyik családtagom hal meg, és ezután meghalt a mamám öccse. De a legfurább az volt hogy azt álmodtam hogy fog telleni egy napom, és másnap minden úgy történt. Leszögezem én ezekbe nem hiszek, semmi természetfelettibe, és nem hiszem magamról hogy különleges lennék. Normális, ésszerű magyarázatot akarok erre találni, remélem van valami ötlete valakinek. Ide is leírom, ez a kérdés nem kamu, és ésszerű magyarázatot várok!!!
"mindenképp azt akarja elhitetni hogy jobb mint a többiek"
Valószínűleg ez mindannyiunkban megvan, csak elnyomjuk magunkban. Nekem volt egy időszakom, amikor döbbenetesen megéreztem dolgokat, de csak percekkel előre. De akkor sem voltam több, mint mások, most sem vagyok kevesebb.
2011. dec. 28. 20:20
22/31 A kérdező kommentje:
Ha elfogadom hogy jövőbelátó vagyok akkor az így jobb?
2011. dec. 28. 20:24
23/31 A kérdező kommentje:
Még ha ez is történik semmivel sem vagyok jobb mint mások.
Ezt akarom kifejezni a válaszaimmal.
2011. dec. 28. 20:27
24/31 Antimod válasza:
Ez már a magánügyed, ebben nem tudunk segíteni.
2011. dec. 28. 20:37
25/31 anonim válasza:
Kérdező, roppant egyszerű a dolog: beszél Vassyval. Ő tudós, de ilyesmivel is foglalkozik. Ki fogja deríteni, mit tudsz.
Utána mehetsz Randihoz is, ha 1M$-ra vágysz.
2011. dec. 28. 23:51
26/31 anonim válasza:
Nem tudom,h mi ez, valami természetfeletti vagy ekkora véletlen de minden esetre nagyon fura.
Nekem is van 1 barátnőm aki szintén sokszor megálmodja,h mi fog történni.Régen volt egy barna fagyűrüm,a barátnőm azt álmodta,h el fog törni,beszélgettünk éselmesélte.Rá 1-2 napra ugyanaz a gyűrű úgy tört el ahogy álmában,a kezemen volt semmit nem csináltam vele el is felejtettem,h mit mesélt nem tartottuk fontosnak.
2011. dec. 29. 14:11
27/31 anonim válasza:
Van ilyen. Élj vele együtt, próbáld jóra használni.
Ha álmodsz valami tőzsdéset vagy mondjuk öt számot, dobd már ide föl légyszi vagy privátba.
2011. dec. 30. 00:32
28/31 anonim válasza:
Ez normális dolog, nem természetfölötti. Még azok is éltek már ilyet, akik csak kötekedni, meg sértegetni járnak némelyik posztra. Legfeljebb be v annak sz@rva, így inkább tagadnak. Nehogy már azt higgyük, hogy csak az állatok éreznek meg dolgokat!!! Sajnos sokan hirdetik itt a tudomány nevében a bölcsességeiket, csak elfelejtik, hogy az ilyen és ehhez hasonló dolgok táplálják, inspirálják a tudósokat újabb és újabb dolgok felfedezésére, megismerésére. Ha téged kedves kérdező kielégít egy válaszadó, akkor nyomj neki egy zöld kezet, akit meg elküldenél a búsba, annak meg egy pirosat! Amúgy meg ne írj neki vissza! Minek?
2011. dec. 30. 20:21
29/31 anonim válasza:
Nekem is van olyan érzésem, hogy "Hopp, ez mintha ismerős jelenet lenne" - szóval néha átélek "deja vu"-ket.
Az agy bonyolult szerkezet és lehet, hogy egy inger az érzékeléstől nem a "tudat" felé halad, hanem tesz egy kis kitérőt az emlékközpont felé is, így minimális különbség lép fel a két inger érkezése között, amit a tudat "deja vu"-ként fog fel.
2012. jan. 9. 23:57
30/31 anonim válasza:
Ezekre nincs ésszerű magyarázat. Egyszerűen csak léteznek és kész. Én egész kicsi korom óta élek együtt ezzel. Látomások megérzések. Próbálok nem foglalkozni vele és elnyomni magamban de sajnos nem lehet. Sokakat láttam már meghali és ez nem a legjobb érzés, de ezzel együtt kell élnem még akkor is ha elsőre őrültségnek hangzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!