Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez miért van? Ésszerű magyaráz...

Ez miért van? Ésszerű magyarázatot várok.

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy ez nem kamu. Azért teszem fel ezt a kérdést mert nem tudom hogy ez mi. Lehet ez hülyén hangzik, és azt hiszitek becsavarodtam de leírom, megálmodok bizonyos dolgokat. Konkrét példák: egyszer még régebben, azt álmodtam hogy ez osztálytársam meg fog halni, vagy valami rossz történik az osztályba, vagy inkább a suliba. Rá körülbelül egy hétre, az egyik osztálytársam meghalt. De volt olyan is hogy azt álmodtam, hogy az egyik családtagom hal meg, és ezután meghalt a mamám öccse. De a legfurább az volt hogy azt álmodtam hogy fog telleni egy napom, és másnap minden úgy történt. Leszögezem én ezekbe nem hiszek, semmi természetfelettibe, és nem hiszem magamról hogy különleges lennék. Normális, ésszerű magyarázatot akarok erre találni, remélem van valami ötlete valakinek. Ide is leírom, ez a kérdés nem kamu, és ésszerű magyarázatot várok!!!
2011. dec. 28. 17:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
7. válaszoló. Nem kamu, kétszer is leírtam. Nekem tökmindegy mit hiszel, én mindenkitől csak egy véleményt kértem, nem azt hogy sértegessen. Nem tudom te előre megtervezed a napod én nem. Írtam a rokonom beteg volt, nem tagadtam. Ennyi. Tagadhatnák mindent, de nem tettem meg hogy azt írjam mindenre a válaszomba, hogy nem ez történt, hanem ahogy én leírtam, és azt se írtam hogy különleges vagyok. Tiszteletben tartom a véleményedet, de ne sértegess, nem arra való az oldal!
2011. dec. 28. 19:18
 12/31 Antimod ***** válasza:

"az átlag iq szintet nem ütik"

Ebből nem lehet IQ-t lemérni, ezt remélem tudod. Inkább tájékozottságot/tájékozatlanságot vagy hiszékenységet.

2011. dec. 28. 19:20
 13/31 A kérdező kommentje:

9. válaszoló: én is így vagyok, de sz*r amikor egy családtagod halálát álmodod meg, akit szeretsz, ráadásul ha valóra válik valami miatt.

10. v.: én nem azt akarom lemérni ki mennyire hülye.

2011. dec. 28. 19:23
 14/31 Antimod ***** válasza:

"Először különös véletleneknek hittem ezeket, de rájöttem hogy ennyi véletlen nincs."

Kiváló gondolat! Valóban nincs. Kevésbé ésszerű ennyi véletlen összejátszásában hinni, mint bizonyos természetfeletti dolgok létezésében.

2011. dec. 28. 19:26
 15/31 A kérdező kommentje:
Senki ne értsen félre, nem hiszek természetfeletti dolgokban de fura lenne ennyi véletlen egybeesés... És nem hiszem hogy jövőbe látok, és különleges vagyok.
2011. dec. 28. 19:29
 16/31 Antimod ***** válasza:

"És nem hiszem hogy jövőbe látok, és különleges vagyok."

Ha azok után sem hiszed el, hogy ezeket tapasztaltad, akkor senki sem fog tudni meggyőzni róla.

Magyarázat lenne még az időutazás, hopp előre, majd vissza, és megálmodod, mint emlék. De ugye ez még meredekebb.

2011. dec. 28. 19:34
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

# 16

pont ezért mondtam hogy kamu.

ha valaki ilyesmit tapasztalna, az nem hangoztatná, hogy továbbra is kételkedik

ez az örök klasszikus jut róla eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=egbQGKU96iw

2011. dec. 28. 19:59
 18/31 A kérdező kommentje:
Miért az jobb ha valaki egy ehhez hasonló kérdésben mindenképp azt akarja elhitetni hogy jobb mint a többiek, mert ő tud valamit, amit a többi nem? Én pont ezt nem akarom elhitetni! Minek kötsz tehát belém, hogy ez biztos nem igaz?
2011. dec. 28. 20:11
 19/31 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem hogy nem tartom magam jobbnak mint bárki más de már többször említettem, és ezeket az álmokat én éltem át, nem te!
2011. dec. 28. 20:13
 20/31 anonim ***** válasza:
ha spéci jövőbelátó képességem van, akkor ez van, hiába is tagadnám. te csak ezzel a tagadással akarod hitelesebbé tenni a történetet, pedig pont az ellenkezőjét éred el vele.
2011. dec. 28. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!