Ez mitől lehetett? (normális válaszokat! PLS)
Figyelt kérdés
pár éve(5-6)nővérem vett egy szétnyithatós telefont,samsung volt asszem...a lényeg,h alaptelefon volt,átnéztük rajta a csengőhangokat.Egyszer csak megcsörrent egy teljesen ismeretlen dallammal,ami nem is volt rajta,de nem írt ki semmit,hogy bejövő hívás,vagy sms...mi lehetett az?ez kétszer fordult elő,aztán néhány hét múlva bedöglött...://2011. jún. 29. 14:57
12/16 A kérdező kommentje:
és az mit jelent,h ismeretlenül ilyen hangnemben dumálsz?mi az,h mármegint betéptem???nem magadból kéne kiindulni édes!!!-.-ˇ
2011. jún. 29. 15:21
13/16 anonim válasza:
az alap ébresztő hangokat, vagy sima riasztó hangokat külön nem teszik bele a telóba. szerintem valami riasztás volt. Esetleg az aksi lemerülését jelezte, de az meg már nem csörgés. Maradnék a riasztásnál. Van rajta időzítő is, gondolom, annak a hangja sincs benne külön pl.
14/16 anonim válasza:
téged lehet hogy nem ismerlek , azt viszont nagyon jól tudom miért adnak ki a telefonok "hihetetlen" hangokat :)
15/16 anonim válasza:
Ne magyarázz bele semmi túlvilágit,gyári hiba volt,de most már lépj túl rajta!
16/16 anonim válasza:
Altalaban a csengohangok kozé van hagyva egy hely, ahova Te szerkeszthetsz zenét. Én az All rise cimu szamot szolmizaltam bele. Talan veletlenul beleszerkesztettétk, vagy mar ugy kaptataok, hoyg a gazdaja szerkesztett bele valamit, vagy letöltött rá. És ez egy letoltott egyedi csengohang is lehetett.
De hogy mitol doglott meg iylen hamar, az fura... elfoglalták maguknak a szellemek, es a dallammal uzentek valamit, amit meg is fejthenétek, ha ismernétek a zeneszámot? Valami iylesmire gondolsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!