Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mobil szellem? (nem vicces! )

Shelli kérdése:

Mobil szellem? (nem vicces! )

Figyelt kérdés

Kb 1 hete melózgatok nyugodtan, megcsörren a telefonom, felveszem, hallózok bele nem szól bele senki. Gondoltam megszakadt a vonal nézem a számot visszahívom erre közli a gépi női hang hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.

???

Tegnap épp megyek ki az épületből telefon a kezemben még nem csörög csak rezeg, ismeretlen szám felveszem erre egy idegen női hang: "tessék, mondjad, haló, figyelek, hallak" ezt ismételgeti full monoton hangon mint aki be van tépve vagy nemtudom... Letettem. Megnéztem a bejövő híváslistát és órák óta senki nem hívott a telóm szerint.

28 éves vagyok ( és lehet zakkant )

Értelmes válaszokat várok.

Köszi

2011. jún. 29. 14:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Vannak olyan telefonok, amiken van álhívás funkció, ami ha aktiválódik, akkor elkezd csengeni a telefon, és ugyan azokat a szavakat mondja újra és újra. Nem lehetséges, hogy veled is ez történt?
2011. júl. 2. 16:13
 32/41 anonim ***** válasza:
54%

elkezdtem olvasni és ott tartottam,hogy rezeg erre megcsörrent az enyém is és majdnem hátra estem :S:S

nekem is volt egyszer egy ilyen,hogy csak annyit mondott,hogy hahó,hahó meg stb. én ezt diákcsínynek vallottam

2011. júl. 3. 14:49
 33/41 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 4. 07:46
 34/41 anonim válasza:
én is akarok ilyet *-*
2011. júl. 6. 15:41
 35/41 élniadigmiglehet válasza:
erre csak anyit tudok mondani hasonlo volt nekem is most néztem még csak ezt a honlapot most kommentelek elsönek bocs h irok ha nem érdekel de csak annyit h nekem az volt h felraktam töltöre a telefonomat és kb. fél ora mulva felkeltem h miért világit mondom magamban biztos feltöltödöt , megnézem üzenetben h megdöeglesz v mi kicsit hibásan ere beparáztam , másnap jövök sulibol pár métere elöte nyili az utca kapu ami zárva volt . enél már csak az votl durváb h ülök a gép elöt 9 után majdnem 10 kor halok kiáltást levágom a fülest ami a géphez volt kötve és vége felveszem a fejemre semmi jo 1-2 napra rá halom h ismerös rokon meghalt autobalesetben kb 10 körül és ezen akorát paráltam
2011. júl. 7. 00:34
 36/41 Szonjus válasza:
Vannak telefonok, amiken van álhívás funkció, ha érintős könnyen benyomhatod véletlenül... :D én már csináltam bár ott asszem nincs szám
2011. júl. 12. 13:29
 37/41 Szonjus válasza:
1 hétig ijesztgettem magamat vele, miután rájöttem, hogy miért csinálja :)
2011. júl. 12. 13:35
 38/41 anonim válasza:

Az én telómon van álhívás funkció, és az olyan, hogy be kell állítani, hogy ki "hívjon", és fel is lehet venni egy egyperces hangfelvételt, és hívás közben azt fogja lejátszani újra és újra, Ezt csak azért mondom, mert valaki ezt nem tudja úgy megcsinálni, hogy ne tudjon róla... és ha meg direkt csinálta, akkor meg nyilván felismeri. Néha én is benyomom véletlen a hangerő gombot (azzal kell aktiválni az álhívást), de utána rájövök, hogy csak álhívás.

A kérdezőnek nem nagyon tudok mit mondani... nem értek az ilyenekhez, de én is biztos megijedtem volna :D

2011. júl. 22. 01:16
 39/41 anonim válasza:
szerintem senki sem hülye aki ijeneket mesél mert ijet senki nem talál ki
2014. febr. 8. 15:01
 40/41 anonim válasza:
Neekem is volt ilyen egy időben délben 14:30kor minding megcsörrent a telefon egy zene utána kinyomja
2014. okt. 26. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!