Shelli kérdése:
Mobil szellem? (nem vicces! )
Figyelt kérdés
Kb 1 hete melózgatok nyugodtan, megcsörren a telefonom, felveszem, hallózok bele nem szól bele senki. Gondoltam megszakadt a vonal nézem a számot visszahívom erre közli a gépi női hang hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
???
Tegnap épp megyek ki az épületből telefon a kezemben még nem csörög csak rezeg, ismeretlen szám felveszem erre egy idegen női hang: "tessék, mondjad, haló, figyelek, hallak" ezt ismételgeti full monoton hangon mint aki be van tépve vagy nemtudom... Letettem. Megnéztem a bejövő híváslistát és órák óta senki nem hívott a telóm szerint.
28 éves vagyok ( és lehet zakkant )
Értelmes válaszokat várok.
Köszi
2011. jún. 29. 14:17
11/41 anonim válasza:
hidd el oda lehet képzelni!!!! és hogy monoton hang annak nagyobb a vallószínűsége
12/41 anonim válasza:
ennyire aztán biztos nem lehet oda képzelni.aki ezt oda képzeli annak komoly agybaja lehet.tuti nem csak odaképzelés volt.
13/41 anonim válasza:
szerintem drako neked is agybajod van,nem kicsi
14/41 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos hogy agybaja van ha odaképzeli
15/41 anonim válasza:
a kérdezőnek meg,lehetett szellem,mer tudják zavarni a gsm frekvenciákat,de drakora ne hallgass ebben a témában,ő ha látja hogy elmegy a térerő,bebolondul,azt is szellemnek hiszi
16/41 anonim válasza:
-.-akkor ha agybajom lenne akkor már rég halott lenék mer nekem nem az egyetlen ilyen és elég sok fura nem fake dolog történik mostanában de te higgy amit akarsz-.-és nem ö az egyetlen aki ezt írta.
17/41 anonim válasza:
ro.hadtul nem hiszem szellemnek.
18/41 anonim válasza:
drako,egy 2-3 napja figyelemmel kísérem az ezotériában leadott válaszaidat,ne is haragudj,de te nemvagy normális
19/41 anonim válasza:
Nem is hívott fel senki, csak annyira szeretnéd, hogy már beképzelted.
Forever alone, barátom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!