Mobil szellem? (nem vicces! )
Kb 1 hete melózgatok nyugodtan, megcsörren a telefonom, felveszem, hallózok bele nem szól bele senki. Gondoltam megszakadt a vonal nézem a számot visszahívom erre közli a gépi női hang hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
???
Tegnap épp megyek ki az épületből telefon a kezemben még nem csörög csak rezeg, ismeretlen szám felveszem erre egy idegen női hang: "tessék, mondjad, haló, figyelek, hallak" ezt ismételgeti full monoton hangon mint aki be van tépve vagy nemtudom... Letettem. Megnéztem a bejövő híváslistát és órák óta senki nem hívott a telóm szerint.
28 éves vagyok ( és lehet zakkant )
Értelmes válaszokat várok.
Köszi
Lol, bocs, az én voltam.
-a halott kiskutyád-
Nem halt meg senkim mostanában.
Láttam a filmet, meg hiszek is az ilyesmiben, eddig is hittem. De nem akarom, hogy "onnan" hívogassanak..
az is lehet hogy csak pszichésen levoltál terhelve és képzeltél magadnak egy hangot hogy csörög a telefon+egy rezgő érzetet, az is lehet hogy csak magányosnak érezted magad és ezért, vagy csak unatkoztál és úgy érezted valaminek történnie kéne hogy ne unatkozz ennyire és ezért
+ oda képzelted a számot amit visszahívtál
egyanez lehet a 2. ilyennél csak ott már nem képzeltél egy számot
de az is lehet hogy valaki szórakozott veled és van egy olyan program a telójára hogy nem engedi hogy felhívják vagy valami, vagy csak kikapcsoltatta a telefonját és előtte beütött egy véletlen telefonszámot és te akkor hítad vissza amikor az a telefonszám nem létezett
visszatérve az előző variációhoz, ha hiszel benne akkor több az esély hogy ilyen történik veled.én nem hiszek és még nem is történt velem hasonló sem
Nem voltam -vagyok magányos, se leterhelt. És azt hogy csörög a telefon nem lehet odaképzelni!!!
Meg az a monoton hang, már az is ijesztő volt, pedig akkor még nem is tudtam hogy nem lesz nyoma a telómban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!