Kb 1 hete melózgatok nyugodtan, megcsörren a telefonom, felveszem, hallózok bele nem szól bele senki. Gondoltam megszakadt a vonal nézem a számot visszahívom erre közli a gépi női hang hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
???
Tegnap épp megyek ki az épületből telefon a kezemben még nem csörög csak rezeg, ismeretlen szám felveszem erre egy idegen női hang: "tessék, mondjad, haló, figyelek, hallak" ezt ismételgeti full monoton hangon mint aki be van tépve vagy nemtudom... Letettem. Megnéztem a bejövő híváslistát és órák óta senki nem hívott a telóm szerint.
azt eltaláltad hogy nem vagyok normális.de nem olyan téren ahogyan azt te gondolod.agyilag teljesen ép vagyok.testileg is.
2011. jún. 29. 15:18
22/41 anonim válasza:
r*hatul nem az a célom hogy rémisztgessek
2011. jún. 29. 15:26
23/41 A kérdező kommentje:
Azzal értek egyet, hogy ilyet nem lehet beképzelni, mikor csörgött nem voltam egyedül (pultos vagyok) és be is szaladtam hátra a telefonnal, hogy ne a vevők előtt beszéljek.
És nem szoktam benézni ilyet főleg nem úgy hogy addig mondta a női hang is még le nem tettem.
2011. jún. 29. 15:27
24/41 anonim válasza:
Kérdezőhöz:
Lehetett az,mer már mondtam,hogy elektronikusan zavarhatják,az egyébként szintén elektronikus GSM hullámokat,de amit ez az idióta beszél hogy téged felhivnak meg ilyen hülyeségek,ezeket felejsd el,felhívni csak központról,számítógépről,telefonról lehet,szóval ha valami természetfeletti dolog van ebben az egészben,akkor se biztos hogy akarnak tőled valamit,csupán ott voltak a közeledben,és zavarták a szintén ELEKTRONIKUS telefonodat.
2011. jún. 29. 15:34
25/41 anonim válasza:
jó tudod mit beismerem itt ere a mobilosra tényleg hülyeséget mondtam.az van itt amit temondasz...de a többi az nem hülyeség amit mondtam.
2011. jún. 29. 15:37
26/41 anonim válasza:
A beszédre nem tudok mit mondani,őszintén,az is lehet hogy összekeveredtek a hullámok,és valaki más hivott fel téged,értsd.: O <<<<<< O
O <<<<<< O
fogadó küldő
Ez van normális esetben,de lehet hogy összezavarodott a két hullám,és aki téged akart hívni,az mást hívott,és aki azt a mást akarta hívni,az téged hívott.
2011. jún. 29. 15:39
27/41 anonim válasza:
csináltam neked egy ábrát,nem tudom mennyire átlátható:
amugy a higyj azt így irják kedves drakonak és lehet hogy csak azért nem hiszed hogy ilyen létezhet mert mindenféle képpen azt a lehetőséget veszed számba aiben van szellem, de az ilyen dolgokat nem szubjektív szemmel kell nézni vagy érzelmi szempontbol(pl ha lány vagy(ők inkább így nézik a dolgokat))de nem töröm össze a hited(de lehet nem is tudnám mivel van még aki szellemnek titulálja be és ha akár egy ember is van aki rendes érvekkel magyarázza be(még ha nem is igaz), és te hiszel ebben akkor nem lehet(összetörni a hited))ha akarsz higyj ebben ha neked szügség van hitre akkormeg pláne érdemes hogy ezt hidd, mint ahogy rentgetegen hisznek istenbe, de egyvalamit mondok, hogy ne szubjektív szemmel vizsgálj meg semmit, hanem úgy mintha pl egy külső szemlélő lennél akinek a birtokában van minden adat erről
2011. jún. 29. 17:22
30/41 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló, bocsi az offért, de úgy tűnik, te sem vagy különb drako-nál a helyesírási meggyőződést tekintve (higgy nekem!). A hagyni szó felszólító módját írják gyj-vel, nem a hinni-ét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!