Félek a sötétben. Hogyan győzhetném ezt le?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs miért.Mindig is bátor voltam,de eddig nem féltem a sötétben,csak pár hónappal ezelőtt kezdtem el..2011. jún. 22. 20:46
21/23 anonim válasza:
Az éjjeli lámpa a legjobb ötlet.Azt elég ha reggel lekapcsolod.És nem lesz olyan sötét a szobában.Meg a tv-t állítsd be hogy magától kapcsoljon ki.
22/23 anonim válasza:
Én is féltem régebben és mozgásérzékelőt vettem a szobába elhelyeztem pár helyen!Éjszaka egy hangot sem hallottam!
Ha valamit érzékelt volna sípolt volna!(Amúgy egyszer agy bogár miatt nem aludtam el :D)De ha nagyon félsz kezdj el énekelni!
23/23 anonim válasza:
Én se csípem a sötétet.... mindenki fél valamitől :P.
Van aki a póktól, mások a kígyóktól... de nincs olyan ember aki nem félne valamitől...
Én személy szerint a sötéttől félek a legjobban. Inkább megfognák egy pókot minthogy tv nélkül aludjak a sötétben .... xD
Egy időben a pókoktól féltem... de azt sikeresen kinőttem :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!