Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha léteznek szellemek, félnünk...

Ha léteznek szellemek, félnünk kell tőlük?

Figyelt kérdés
Mit tudnak tenni velünk?
2011. máj. 2. 19:25
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Szerintem is vannak, persze nem olyan formában mind amikre gondoltok, hogy becsukja az ajtót és hogy megtámad és megöl..A szellemek nem fognak fizikálisan bántani, inkább pszichikailag tönkre tesznek.. Veletek nem történt olyan hogy azt éreztétek mintha valaki figyelne? :)
2011. máj. 25. 14:16
 22/35 anonim ***** válasza:
A szellemek másik létsíkon vannak, vagy dimenzióban, most mondjátok meg, hogy mi a frászért törődnének még az emberekkel? Szerintem nem is lehetséges két különböző létsíkon kapcsolatot teremteni, csak nagyon ritka esetekben. De higgyétek el, hogy a szellemeknek van jobb dolguk is, mint az emberekkel foglalkozni, ők is voltak már emberek, de többet semmi közük hozzájuk.
2011. jún. 5. 19:43
 23/35 anonim ***** válasza:

05.03 17:50

Szellemek igenis léteznek.

Én nemláttaam öket,de wiszoont érzékelem!!!

és egyébként a 05.03 17:50 -nek üzenem,hogy az elintézetlen dolgok nem wásárlásra meg féjhez menésre utalnak!!!!!!-.-" IQ nulla-.-

hanem arra hogy például walakit meggyilkoltaak,és megakarja bosszulni!!!

Wagy pl egy szellem walakit okol a haláláért,de lehet hogy nmis azaz ember tehet rolaa..de mégis ött okolja walamiért,és megakarja bosszulni..

Wagy ha walaki nagyon szorosan kötődött a családtagjához wagy walami,annak emgfog jelenni egyszer a szellem,hogy véglegesen eltudjon tőle bucsuzni.

de ezsem mindig wanigy.csak néháány esetben..

és most lehet engem hülyének nézni meg minden,de lexarom,mert tudom amit tudok és kész;) szaal nyugodtan oltogassatok,tulzottan nemérdekel;P

2011. aug. 2. 20:22
 24/35 anonim válasza:
én nem tudom..nem is akarom megtudni hogy léteznek..és nem is akarom érzékelni se semmi..de szerintem hülyeség
2011. dec. 28. 13:46
 25/35 anonim válasza:
léteznek és ne félj tőlük!! tudd kezelni és hiszem hogy kapcsolatba tudok lépni velük és ez nem egy szánalmas vicc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 3. 18:11
 26/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem léteznek szellemek,bár nem bizonyított tény,de én akkor is hiszek,mert velem már történtek ilyen dolgok....

És mivel szerintem léteznek szellemek,nem minden esetben kell félnünk tőlük,az attól függ,hogy milyen fajták.

Ha kopogó szellem,akkor tartani kell tőle,mert a kopogó szellemek azok általában gonoszak.

De ha csak egy sima szellemről van szó,aki bolyong a házban,akkor nem kell tőle különösebben félnünk,de ha mégis zavar a jelenléte,akkor érdemes szakembert hívni.....

Ha gonosz szellemről van szó,akkor bármit tud velünk tenni,megütni,esetleg tárgyakat felemelni,és lecsapni a földre...

Ha pedig jó szellemről van szó,akkor nem bánthat,esetleg elmozdíthat tárgyakat,ezzel kimutatva,hogy ott van,de bántani nem fog.

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 27. 19:08
 27/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem minden ki fél a szellemektől,de valaki igen.

Mindenki más természetű.

De persze ne hidd azt,hogy minden szellem rossz,mert ez nem így van.De valamelyik szellem bizonyára rossz.

És amint kérdezted,hogy "mit tudnak velünk tenni",hát,meg tudnak halálra ijeszteni....De ha valami lesz veled,(paranormális tevékenység),akkor írd meg privátba.

Remélem tudtam segíteni!:)

2014. jan. 18. 22:48
 28/35 anonim válasza:
semmit nem tud tenni veled mert csak egy szellem... csak a falon tud kopogni meg megjelenni tud... Nálam is vannak fénylések,hangok. de az a lényeg hogy én nem félek mert tudom ha van itt valaki úgy sem akar nekem ártani mert már rég megtehette volna... NEM KELL FÉLNI.
2014. júl. 4. 08:59
 29/35 ricsi13 válasza:

Nekem kb1 éve volt részem ilyenben

Haveromnak akkor halt meg a nagyapja,nem ott lakott de mindig ott volt és én is.

A haverommal nagy pankráció rajongók voltunk és sokszor utánoztuk őket és egyszer felvettük videóra.ketten voltunk otthon és az 5 éves kistesója aki a szamito gepen játszott.Szoval amikor visszanéztem a videót a szoba ajtó teljesen nyitva volt,és ki volt támasztva.A falnál egy árnyékot lehetett látni és ez az árnyék végig ott volt.Egyszer csak elindult az árnyék az ajtó felé és amikor az árnyék eltübt az ajtó lassan becsukodott.Félelmetes volt visszanezni a videón.A haveromnal nem ez volt az első ilyen eset.Szinte havonta egyszer történik itt valami.Lépéseket hallunk,a vizcsap elkezd folyni,ilyenek.az egyetlrn dolog ami fura volt hogy a papoja magas volt,az árnyék meg kb 50cm.a lényeg hogy szellemek léteznek!

2014. aug. 18. 10:44
 30/35 anonim válasza:

Tudom későn írok, de nem baj.

Én hiszek a szellemekben, már észleltem is őket.

Egyszer a barimnál voltam, éppen TV-ztünk, és egyszer csak megnyikorgott a széke.Így nézünk...mi volt ez?

Végül nem törődtünk vele, de ismét megnyikordult, aztán hosszasan néztük és moccanni nem mertünk.

És amit most írok le, lehetetlennek tűnik, de igaz!

A szék magától elkezdett gurulni, egyenesen felénk, mi sikítani keztünk majd megállt a szék, és felborult.

És egyébként, az nem úgy van, hogy az egyik szellem itt ragad a földön!Hanem ha meghal egy ember, annak a lelke kiszáll a testből, és azt szellemnek vagy kísértetnek hívjuk (ezt ugye mindnyájan tudjuk)és, ha az illetőnek volt egy olyan ember az életében, akit nagyon szeretett, és a másik ember nem tudja elfogadni, hogy a szeretett ember meghalt, akkor a lélek a szellemvilág és a fizikaivilág közt ragad.Nem kell tőlük félni, ártalmatlanok.Azonban, vannak gonosz szellemek, melyeket démonoknak hívunk.Tőlük tartani kell!

Soha ne viccelődjünk a szellemekkel, ki tudja mi történhet.

Szellemidézéssel se lehet játtszani, csak akkor ha az ember tudja a szabályait, és be is tartja és testileg, lelkileg fel van készülve a szeánszra.

Egyettlen hiba megtörténik szellemidézés közben, nagy tragédia is lehet a vége, és annak is nagy az eséje, hogy végül nem olyan szellemet idézünk meg,akit akartunk, és lehetetlen lesz visszaküldeni a szellemvilágba!

Haggyuk békén a szellemvilágot, és ne háborgassuk felelőtlenül!Csakis kivételes emberek idézhetik meg mint pl: született boszorkányok

és minden olyan ember, aki ért hozzá!

2014. szept. 4. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!