Ha léteznek szellemek, félnünk kell tőlük?
Figyelt kérdés
Mit tudnak tenni velünk?2011. máj. 2. 19:25
11/35 anonim válasza:
utolsó lehet hogy valaki meg rajtad nevet...
am meg igen elég sok lélek van a földön ugyanúgy nappal is itt vannak csak nem lehet őket látni.Ezért nem kell félni tőlük.Jah és aki nem hisz benne az a fas*znak olvas ilyen kérdéseket:)
12/35 A kérdező kommentje:
mert éjszaka lehet őket látni?
2011. máj. 4. 16:49
13/35 anonim válasza:
Nem véletlen van a Discovery ID-n olyan műsor, hogy szellemjárás és állati kísértetek és szellemvadászok.
14/35 anonim válasza:
A szellemek létezésére szemernyi bizonyíték nincsen, bármit is állítanak a "szakértők" és a buta könyvek írói. NINCS BIZONYÍTÉK, ami persze nem jelenti automatikusan azt, hogy nem is léteznek, de bizonyíték hiányában erősen kétséges az egész dolog. Kitalációktól félni pedig fölösleges.
15/35 anonim válasza:
Mivel az ami, Te vagy nem más, mint az agyadat alkotó ideghálózatok és az abban végbemenő neurokémiai, biológiai és fizikai folyamatok összessége, így miután meghalsz, megszűnsz vele. Nincs, ami tovább élne. Csak ezzel nagyon szar érzés szembenézni. Ezért van például ezotéria és vallások is.
16/35 Greene válasza:
tök mindegy, hogy vannak-e vagy sem. Félni nem kell semmitől csak az adótól. :-) Az filmes kitaláció, hogy befejezetlen dolguk van. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy hisz-e benne.
17/35 anonim válasza:
Szerintem, igen is léteznek.Ez az én véleményem.És van gonosz szellem, és jó szellem is.Van amelyiktől igen, van amelyiktől nem. De ha én találkozok egyel, nem azt kérdezem meg tőle, hogy féljek-e tőle, hanem azonnal betojok.
18/35 A kérdező kommentje:
hát én nem hiszek benne. de félek az ismeretlentől tehát a sok horror film az agyamra ment, meg beképzelek néha dolgokat mert nagy a fantáziám.
2011. máj. 9. 19:16
19/35 anonim válasza:
Nem kell tőlük félni :) amúgy léteznek vagyis én látom őket..néha..amikor akarják,hogy lássam őket..
Bár,vannak rosszszellemek,de azok a félelmeiddel táplálkoznak szóval ne félj.Nem tud bántani,hisz csak átmennének rajtad.Nem hordoznak semmiféle betegséget se.
Szóval ne félj tőlük légy bátor^^ De,amúgy is..nem hiszem,hogy hozzád is jönnének szellemek..csak azok maradnak itt,akik öngyilkosak lettek,vagy brutálisan kivégezték őket.Ha nálatok ilyen nem történt akkor nem kell félni^^ De amúgy se,mert kilehet űzni őkez.
20/35 anonim válasza:
Hiszek benne, től sok horrort néztem:%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!