Látott már valaki szellemet?
Nálunk sokszor lehet észlelni,hogy valaki járkál a padlásunkon.Éjszaka lehet hallani,recseg a szobám felett,a testvérem is hallja.
Két macskánk volt,és egyik délután az egyik hátrament a mosókonyhába,és elkezdett a levegőbe "fújni."Aztán befutott a szobámba és megdermedt.Én itt ültem a gépnél,hátranéztem,és észrevettem,hogy valamit mereven néz.A szobámban!Ezután elkezdett körbe-körbe menni,minta követné őt valami,felállt a hátán a szőr,és folyton fújt a levegőbe.Eléggé megijedtem,de a szobámban nem volt semmi.Aztán bejött a másik macska,és így kb. "lekommunikálták" a dolgokat,aki akkor jött be az az előbbi "anyja" volt,hirtelen hátrafutott a mosókonyhába,aztán vissza,az ő hátán is felállt a szőr,majd benyávogott a szobámba a "gyerekének" és együtt elfutottak.Az idősebb cicám ezután 3 hónapra,pont a névnapomon elhunyt,nagyon hirtelen...
Állítólag az állatok megérzik az ilyet.
De nem ez volt az egyetlen furcsaság... Várom a kommenteket. És ez teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!