Látott már valaki szellemet?
Látni nem láttam még, de érzékelni ugyanúgy érzékelem, mint bárki más élőt. Magasságát, testalkatát, a haladási irányát pl. ha elmegy mellettem, ha leül, ha csak megáll és néz.
Mikor elkezdődött ez az egész őrület, annyira megijedtem, hogy hónapokig nem mertem lekapcsolni este a lámpát. Aztán szépen fokozatosan hozzászoktam és már egyáltalán nem zavar.
Igen,láttam.Édesanyám nagyon korán elment.Tanult,művelt,diplomás ateista ember volt.Úgy ment el,hogy a viszontlátás reményét sem hagyta maga után.Szenvedtem a hiánya miatt.Egyik éjjel arra ébredtem,hogy az ágyam végében áll,és telepatikusan hang nélkül közölte velem,hogy: "De hiszen nem haltam meg."Valószínűleg így akarta tudtomra adni a lélek továbbélését,és a gyászomat enyhíteni.Ez a jelenség kezdete volt sok későbbi csodás megtapasztalásomnak.
Még egy gondolat:A középkorban is voltak,lehettek szellemek.
22:28
Kérlek írd le milyenek a szellemek, és miért félsz tőlük?
Köszönöm!
Miért félek tőlük?
Rossz érzés,amikor látom,hogy ott van valaki,de nem igazi,nem beszélhetek hozzá,és néha még a feje is ronda.Rossz,hogy csak én látom ezeket.A hangok ilyesztőek,szokatlanok,relytéjesek.
Láttam már démont is,az teljesen fekete,az arca is az,van rajta kalap,bakancs,kabát,nadrág...
Ez a válasz 28%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:37
Te ugyan honnan tudod hogy ki látott szellemet meg ki nem.Értelmiségi szint alacsony.Ha meg nem hiszel ilyenekbe akkor minek olvasol ilyeneket ezt nem értem.És képzeld igen láttam már szellemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!